2021-06-09 14:22:15
Φωτογραφία για Τετάρτη, 9/6/2021: Εργασίες ημέρας

 



Μαθηματικά: Με τη βοήθεια της "Διερεύνησης" (σελίδα 63 - Β.Μ.) και της προηγούμενης ανάρτησης, διαβάζουμε πολύ καλά τη θεωρία, την εφαρμογή και τον "Αναστοχασμό" του 46ου κεφαλαίου "Γεωμετρικά σχήματα - Η περίμετρος", στη σελίδα 64 του Β.Μ., προτού λύσουμε τις ασκήσεις 1, 2 και τα προβλήματα 1, 2 και 3, στη σελίδα 61 του Τ.Ε..

Ιστορία: Με τη συνδρομή της αντίστοιχης ανάρτησης, συμπληρώνουμε την εργασία 1, στη σελίδα 48 του Τ.Ε..

Φυσική: Διαβάζουμε προσεκτικά τις παρατηρήσεις και το συμπέρασμα του ΦΕ6 "Ηχορύπανση - ηχοπροστασία", στις σελίδες 158-160 (δείτε και την αντίστοιχη ανάρτηση).

Σχολική ζωή: Λόγω ενός θέματος υγείας, την Παρασκευή, 11/6, θα λείψω από το σχολείο με άδεια. Αυτό σημαίνει ότι τα μόνα μαθήματα που θα παρακολουθήσουν τα παιδιά θα είναι οι δυο ξένες γλώσσες (την 3η και την 4η ώρα), ενώ δε θα λειτουργήσει καθόλου και το τμήμα των Ε΄ και Στ΄ του ολοήμερου, ώστε να καλυφθούν οι ώρες του πρωινού προγράμματος. Είναι πολύ πιθανό να επηρεαστεί και το τμήμα ολοήμερου Α΄- Δ΄, για το οποίο θα λάβετε ανακοίνωση από τη διεύθυνση του σχολείου. Αύριο Πέμπτη, 10/6, τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά. Τέλος, όπως είναι φυσικό, το επαναληπτικό κριτήριο αξιολόγησης στην ενότητα "Ήχος" της φυσικής θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη, 16/6.

klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
...ἀεί Πάσχα ἐστίν..!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
...ἀεί Πάσχα ἐστίν..!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ