2012-06-26 18:49:29
Φωτογραφία για ΝΕΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ
Νέο εξώδικο του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, προς τoν τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ στη νέα προσπάθεια χειραγώγησης μέσω μετρήσεων Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων και μέτοχος του ΣΚΑΪ, Βαγγέλης Μαρινάκης, απαντάει με καινούργιο εξώδικο στη νέα προσπάθεια χειραγώγησης μέσω μετρήσεων από τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου.

Στην εκπομπή «Δίκη της Δευτέρας» με καλεσμένο τον μεγαλομέτοχο του σταθμού, παρουσιάστηκε από τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο μια έρευνα της public issue που παρουσιάζει τον αριθμό των οπαδών των ομάδων, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Στην έρευνα αυτή ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει λίγο πάνω από 2 εκατομμύρια οπαδούς στην Ελλάδα, ενώ ο ΠΑΟ κοντά στο 1.7!

Το προηγούμενο εξώδικο αφορούσε την εταιρεία "public issue", η οποία έδινε τον ΣΥΡΙΖΑ μπροστά με 6% λίγες μέρες πριν τις εκλογές και η εταιρεία που έδωσε exit poll με τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται με 0,5%, το οποίο και ήταν η αιτία για το προηγούμενο εξώδικο του κ.Μαρινάκη στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν θέλει να μένει απαθής, θεωρώντας ότι υπάρχει χειραγώγηση, που επιχειρεί ο κύριος Αλαφούζος και το κανάλι στο οποίο είναι και ο ίδιος μέτοχος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ