2021-09-21 22:39:45
Φωτογραφία για Instagram Homes : Sara Chapela - Deco Ideas Home
Μια σοφίτα 57τμ διαμορφωμένη με πολύ αγάπη και προσωπική δουλειά από την Sara και τον Manuel, που κατά την ανακαίνιση - αναμόρφωση του χώρου έκαναν όλες τις εργασίες  -πλην των υδραυλικών- μόνοι τους! 



Η απόλυτη λειτουργικότητα του σπιτιού οφείλεται κατά μεγάλο μέρος στην νέα εσωτερική διαρρύθμιση που μόνοι τους υλοποίησαν η Sara και o Manuel, γκρεμίζοντας τον τοίχο που δημιουργούσε έναν άχρηστο διάδρομο ακριβώς στην είσοδο του διαμερίσματος και αλλάζοντας ταυτόχρονα την θέση του καθιστικού με εκείνη της κουζίνας.

Έτσι ο ενιαίος χώρος έγινε κατά πολύ πιο ευρύχωρος και φωτεινός, στο σημείο που καταλάμβανε ο διάδρομος τοποθετήθηκε η σόμπα και δημιουργήθηκε μια πολύ χρήσιμη ντουλάπα - τροφοθήκη, ενώ η τοποθέτηση του καθιστικού στην γωνία κάτω από το κεκλιμένο παράθυρο δημιουργεί μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα. 

Ένα μεγάλο μέρος των ξύλινων επίπλων είναι σχεδιασμένα από την Sara και κατασκευασμένα από τον Manuel ενώ σχεδόν τα περισσότερα διακοσμητικά αντικείμενα από ψάθα - σκοινί, όπως κασπώ, κηροπήγια, διακοσμητικά τοίχου, φωτιστικά κλπ είναι DIY κατασκευές της Sara και στον λογαριασμό της στο Instagram περιλαμβάνονται videos με οδηγίες κατασκευής τους. 




Διακοσμητικά το λευκό, το ξύλο και η ψάθα είναι οι απόλυτοι ...πρωταγωνιστές του χώρου, που έχει γενικά διαμορφωθεί με DIY κατασκευές πλαισιωμένες με απλού σχεδιασμού και διαχρονικά έπιπλα όπως ο λειτουργικός και άνετος καναπές από την IKEA σε βεραμάν απόχρωση, που αποτελεί και το πιο έντονο χρωματικά στοιχείο του σπιτιού. 





soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ