2021-09-27 19:06:00
Φωτογραφία για Διακοσμήσεις εσωτερικών χώρων σε Κίτρινο και Γκρι
Γκρι + Κίτρινο

Διακοσμητικοί συνδυασμοί σε αποχρώσεις του Γκρι και του Κίτρινου για κάθε χώρο του σπιτιού και σε κάθε διακοσμητικό στυλ. 



Φωτεινό ζεστό Κίτρινο σε συνδυασμό με το ιδιαίτερα ευέλικτο Γκρι, αφού το τελικό αποτέλεσμα διαφοροποιείται χρωματικά ανάλογα με τον τόνο γκρι απόχρωσης και το μέγεθος των επιφανειών που θα χρησιμοποιηθεί

Συνδυασμός που το ίδιο πετυχημένα μπορεί να υιοθετηθεί σε χώρους κλασσικής, νεοκλασσικής, retro ή μοντέρνας διακόσμησης,  ενώ είναι εξίσου κατάλληλος και πολύ ιδιαίτερος και για διακοσμήσεις σε Boho και Ethnic ύφος.

Το μαύρο, το λευκό, οι φυσικές αποχρώσεις του ξύλου αλλά και πράσινο, μπλε, ροζ, μωβ είναι οι πιο ταιριαστές επιλογές για να "σπάσετε" την διχρωμία του Κίτρινου-Γκρι, ενώ σε χώρους όπως η κουζίνα το γκρι μπορεί να προστεθεί και μέσω μεταλλικών - inοx επιφανειών.   



Ο ευκολότερος τρόπος για να διακοσμήσετε το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο σε αποχρώσεις Γκρι-Κίτρινου είναι η χρήση της μιας απόχρωσης επιλεκτικά σε κάποια σημεία των τοίχων  και της άλλης σε έπιπλα - υφασμάτινα στοιχεία πχ ένας γκρι καναπές ή μια κίτρινη πολυθρόνα, όπως και σε μεμονωμένες λεπτομέρειες - διακοσμητικά αντίκειμενα στις ίδιες αποχρώσεις.





ΦΩΤΟΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ