2021-09-28 15:11:53
Φωτογραφία για Τρίτη, 28/9/2021: Εργασίες ημέρας

 



Μαθηματικά: Με τη συνδρομή της προηγούμενης ανάρτησης και της "Διερεύνησης" (σελίδα 23 - Β.Μ.), διαβάζουμε πάρα πολύ καλά τη θεωρία, τις εφαρμογές και τον "Αυτοέλεγχο" (σελίδα 24 - Β.Μ.) και, έπειτα, εξασκούμαστε λύνοντας τις παραστάσεις της φωτοτυπίας που μοιράστηκε στην τάξη.

Γλώσσα: Ολοκληρώνουμε την εργασία 2δ΄ και κάνουμε και την εργασία 2ε΄ (σελίδα 26 - Β.Μ.). Μπορούμε να βοηθηθούμε από το υλικό της αντίστοιχης ανάρτησης.

Ιστορία: Την επόμενη φορά που θα κάνουμε ιστορία (πιθανότατα την Παρασκευή, 1/10) θα γίνει το επαναληπτικό κριτήριο αξιολόγησης των τριών κεφαλαίων της Α΄ ενότητας (το οποίο, όπως συμφωνήθηκε, δε θα προσμετρηθεί, αλλά θα χρησιμεύσει ως μέσο αυτοαξιολόγησης). Μπορείτε, ωστόσο, να κάνετε μια πολύ καλή επανάληψη της ενότητας με το υλικό της αντίστοιχης ανάρτησης. Τέλος, για την επόμενη εβδομάδα (έως την Τρίτη, 4/10, δηλαδή), ο καθένας από εμάς φέρνει σύντομο βιογραφικό (το πολύ 10 - 15 σειρών), συνοδευόμενο από εικόνα (όπου είναι εφικτό), για το πρόσωπο της Αναγέννησης ή του Διαφωτισμού που έχει αναλάβει, σε καθαρή κόλλα χαρτί, για να στολίσουμε το ταμπλό της ιστορίας μας. Οι μαθητές που έλειπαν σήμερα θα ενημερωθούν για το πρόσωπο το οποίο θα αναλάβουν, όταν με το καλό επανέλθουν.

Σχολική ζωή: Το αυριανό πρόγραμμα θα έχει ως εξής:

Αγγλικά

Μουσική

Μαθηματικά

Φυσική

Γεωγραφία

Κ.Π.Α.

klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ