2021-11-09 11:06:54
Φωτογραφία για 50 Απόλυτα λειτουργικά και ...παστέλ τμ
Οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις σε μικρούς χώρους είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές ώστε αυτοί να δημιουργούν την αίσθηση ότι είναι πιο ευρύχωροι και ο συνδυασμός του λευκού - μπεζ με παστέλ τόνους μια από τις πλέον ...αλάνθαστες επιλογές διακοσμητικά για μια καλαίσθητη διακόσμηση.

Αυός ακριβώς ο συνδυασμός έχει χρησιμοποιηθεί συνολικά στο συγκεκριμένο διαμέρισμα 50τμ, τόσο σε τοίχους, έπιπλα μεγάλης επιφάνειας αλλά και υφασμάτινα στοιχεία.

Η εξαιρετικά ταιριαστή και πρωτότυπη απόχρωσης της μέντας για τα ντουλάπια της κουζίνας, αντικείμενα και υφάσματα σε απαλό ροζ-σομόν λεπτομέρειες και οι υπόλευκοι τοίχοι συνδυάζονται ιδανικά με μικρές επιφάνειες σε φυσικό χρώμα σκούρου ξύλου και μαύρες λεπτομέρειες που δημιουργούν όση χρωματική αντίθεση χρειάζεται ο χώρος.

Ο ενιαίος χώρος πλην της κρεβατοκάμαρας και οι οικονομικές επιλογές επίπλων όπως και μικρές μοντέρνες λεπτομέρειες σε διακοσμητικά αντικείμενα δημιουργούν ένα απόλυτα καλαίσθητο αλλά και λειτουργικό σύνολο αφού στα 50τμ έχουν διαμορφωθεί ένα άνετο καθιστικό, εξίσου λειτουργική τραπεζαρία 4 ατόμων, κουζίνα πραγματικά εξαιρετική όχι μόνο λειτουργικά αλλά και αισθητικά και υπνοδωματίο με διπλό κρεβάτι. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ