2021-11-15 19:00:06
Φωτογραφία για Στον Ατρόμητο περιμένουν τον Γενάρη για να διορθώσουν τα λάθη του καλοκαιριού



Πέντε γκολ έχει πετύχει όλα κι όλα στη φετινή Super League o Ατρόμητος, μόλις το ένα από σέντερ φορ! Tρεις και ο Βίκτορας Κλωναρίδης, οι σέντερ φορ που έχει στο ρόστερ του ο Ατρόμητος. Οι "καθαρόαιμοι" φουνταριστοί είναι ο Ευθύμης Κουλούρης, ο Μάριος Τζαβίδας και ο Κώστας Κωτσόπουλος. Ο τελευταίος έπαθε ρήξη πρόσθιου χιαστού στη φιλική αναμέτρηση με την Κ19 και θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς.

 Ο νεαρός Τζαβίδας, αν και ο Κουλούρης με εξαίρεση το ματς στη Λαμία, δεν τραβάει καθόλου, έχει αγωνιστεί όλα κι όλα 19 λεπτά στο Βόλο. Κι αυτά με τον Άνχελ Λόπεθ προπονητή
. Ο Γιώργος Παράσχος δεν δείχνει να τον εμπιστεύεται. Με εξαίρεση το γκολ που πέτυχε ο Κλωναρίδης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, οι υπόλοιποι τρεις είναι κολλημένοι στο… μηδέν! Τέσσερις φορ, μόλις ένα γκολ! Ψάχνει τον πέμπτο ενόψει Γενάρη ο Γιώργος Σπανός! Και να έψαχνε μόνο γκολτζή η ομάδα των Δυτικών προαστίων, τι καλά που θα’ τανε! Αν μπορούσε, το αφεντικό των Περιστεριωτών, θα άλλαζε τους μισούς από όσους αποκτήθηκαν το καλοκαίρι. Ο Γενάρης ωστόσο δεν ενδείκνυται για ριζικές αλλαγές. Τον χειμώνα, οι ομάδες διορθώνονται. Δεν "χτίζονται" από την αρχή! Οπως και να’χει, οι διορθωτικές κινήσεις που θα γίνουν, θα είναι αρκετές. 

Πηγή: sportime.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ