2021-11-16 11:54:24
Φωτογραφία για Καταγγελία – Μεγάλη Βρύση: Θα Φτιάξει Κανείς Τη Μπάρα Στις Γραμμές Του ΟΣΕ Ή Θα Θρηνήσουμε Θύματα;
Την συγκεκριμένη καταγγελία την λάβαμε το μεσημέρι της Δευτέρας από κάτοικο της Μεγάλης Βρύσης ο οποίος μας ανέφερε το πρόβλημα που υπάρχει τις τελευταίες 3 εβδομάδες στην σιδηροδρομική γραμμή στο ύψος της Μεγάλης Βρύσης.

 Ακόμη και όταν περνάει το τρένο οι μπάρες παραμένουν δεν πέφτουν με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για τους οδηγούς που διέρχονται από το σημείο αλλά και τα παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο λίγο πιο πέρα.

Την συγκεκριμένη καταγγελία την λάβαμε το μεσημέρι της Δευτέρας από κάτοικο της Μεγάλης Βρύσης ο οποίος μας ανέφερε το πρόβλημα που υπάρχει τις τελευταίες 3 εβδομάδες στην σιδηροδρομική γραμμή στο ύψος της Μεγάλης Βρύσης. Ακόμη και όταν περνάει το τρένο η μπάρα δεν πέφτει με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για τους οδηγούς που διέρχονται από το σημείο αλλά και τα παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο λίγο πιο πέρα.

“Η κατάσταση είναι σοβαρή. Εδώ και περίπου 3 εβδομάδες οι μπάρες όταν περνάει το τρένο παραμένουν ψηλά και δεν πέφτουν. Μπορείτε να αντιληφθείτε τον κίνδυνο. Παρότι προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τους αρμόδιους του ΟΣΕ, το πρόβλημα παραμένει. Θα επιδιορθώσει κανένας το πρόβλημα η θα θρηνήσουμε θύματα, δίπλα υπάρχει και σχολείο. Ο μηχανοδηγός κόβει όταν περνάει από το σημείο, αλλά αυτό δεν είναι λύση. Δεν αργεί να γίνει το κακό. Υπάρχουν αρμόδιοι;;; Θα επιδιορθώσει κανένας το πρόβλημα ή θα έχουμε χειρότερα. Ακούει κανείς;;;;”.

lamianow.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ