2012-06-27 12:19:11
Φωτογραφία για Ο διπλοθεσίτης κ.Παπαθεοδώρου
Ο κ.Θόδωρος Παπαθεοδώρου βρέθηκε στην κυβέρνηση Σαμαρά σε θέση υφυπουργού Παιδείας μετά από πρόταση της Δημοκρατικής Αριστεράς η οποία στηρίχθηκε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο με τον οποίο και διατηρεί φιλία ετών.

Υπήρξε πολέμιος της μεταρρύθμισης στο χώρο των ΑΕΙ και η αξιοποίηση του προκάλεσε την οργή της πρώην υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου.

Ο κ. Παπαθεωδώρου ήταν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με ...αντικείμενο την Αντιεγκληματική Πολιτική. Περισσότερα για τις σπουδές και το βιογραφικό του εδώ:

http://dsep.uop.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=171&Itemid=54&lang=el 

Παράλληλα, αν και Πρύτανης με πλήρη και αποκλειστική απασχόληση, που με εγκύκλιο Πανάρετου απαγορευόταν στα μέλη των Πρυτανικών Συμβουλίων άλλη ή πρόσθετη απασχόληση, ο κ. Παπαθεοδώρου δίδασκε το 2011-12 και στο ΕΑΠ ως Συνεργαζόμενο Επιστημονικό Προσωπικό σε αντικείμενο Βασικές Αρχές Δικαίου και Διοίκησης, γνωστικό αντικείμενο που δεν έχει άμεση σχέση με το δικό του, ειδικά ως προς το κομμάτι της Διοίκησης.

Δείτε περισσότερα εδώ: http://www.eap.gr/view.php?artid=1369

 Δυο ερωτήματα εγείρονται:

1) Πως επελέγη να διδάξει σε ένα γνωστικό αντικείμενο με το οποίο δεν έχει άμεση σχέση; Δεν υπήρχαν άλλοι συνάδελφοι του με περισσότερες γνώσεις και λιγότερες επαγγελματικές υποχρεώσεις;

2) Πως είχε απασχόληση με αποδοχές σε ένα αλλο ΑΕΙ από την στιγμή που αυτό δεν επιτρέπεται για τους Πρυτάνεις;
Parapolitiki.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ