2022-02-13 08:20:07
Φωτογραφία για Σάκης Ρουβάς: Η απάντησή του μετά το κύμα κατακραυγής στις δηλώσεις του για τον Δημήτρη Λιγνάδη...

 



Λίγες μόνο λέξεις χρειάστηκαν για να ξεσηκωθεί σφοδρό κύμα αντιδράσεων εναντίον του Σάκη Ρουβά μετά τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Για πρώτη φορά ο τραγουδιστής τοποθετήθηκε ως προς τις αποκαλύψεις σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη δίνοντας ειδικό βάρος στην καλή πλευρά του που γνώρισε εκείνος με τρόπο που αδικούσε τα θύματα στις υποθέσεις βιασμού για τις οποίες κατηγορείται ο ηθοποιός και σκηνοθέτης.

«Όταν έσκασε η βόμβα έπεσα από τα σύννεφα. Εγώ τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα. Ό,τι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη είναι θαυμασμού και αγάπης. Έτσι έζησα εγώ δίπλα στον Δημήτρη. Αυτό είναι το δικό μου βίωμα από τον Δημήτρη. Με βοήθησε πάρα πολύ να ανακαλύψω καλλιτεχνικά όλο αυτό που λέγονταν Διόνυσος μέσα στις Βάκχες. Όλη αυτή η περίοδος της ζωής μου ήταν συγκλονιστική.

Τρόμαξα, φοβήθηκα. Ένιωσα μεγάλη λύπη και στενοχώρια για τον άνθρωπο τον οποίο καταλάβαινα ότι βρίσκεται σε μια κόλαση. Πραγματικά λυπήθηκα. Θέλω να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος με την αλήθεια τη δική μου. Εγώ το πρόσωπο που γνώρισα είναι αυτό που σας περιγράφω. Ότι άλλο έχει συμβεί, δεν το γνωρίζω. Περιμένω να αποδειχτεί αν αυτό το πράγμα είναι όπως το περιγράφει η μία πλευρά ή η άλλη. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα λόγια του προκάλεσαν αρνητική αίσθηση στην κοινή γνώμη που τον αποδοκίμασαν για τη στάση του με τον πλέον αιχμηρό τόνο.

Το βράδυ του Σαββάτου και έχοντας αφουγκραστεί το δυσμενές κλίμα που δημιουργήθηκε ο Σάκης Ρουβάς προχώρησε σε ανάρτηση στο Instagram.

«Τα λόγια μου αναφέρονταν στον άνθρωπο που εγώ γνώρισα επαγγελματικά, σε μια συγκεκριμένη καλλιτεχνική περίσταση, πριν από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν και έγιναν γνωστά τον τελευταίο καιρό, και τα οποία και για εμένα ήταν ένα σοκ.

Σαν πατέρας και σαν άνθρωπος θεωρώ ότι τα θύματα περνάνε μια αληθινή κόλαση.

Μόνο συμπόνια, αγάπη, σεβασμός και υποστήριξη για τα θύματα κάθε είδους εγκληματικών πράξεων, στα οποία και στέκομαι δίπλα.

Τέλος, όποιος διαπράττει εγκληματικές πράξεις κρίνεται μόνο από την Δικαιοσύνη» έγραψε.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ