2022-03-22 14:00:05
Φωτογραφία για Ξενερωμένος στην ΑΕΚ ο Στάνκοβιτς



"Ήρθα στην ΑΕΚ για να κερδίσω τίτλους και όλο χάνουμε από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ" είπε μέσες άκρες στη NOVA, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς σε μια από τις πιο επικές δηλώσεις απογοήτευσης των τελευταίων σεζόν που έχουμε ακούσει. Βέβαια, ο άνθρωπος δεν είπε και ψέματα. Αλλά αυτό δεν είναι το ζητούμενο εδώ. Μόνο τυχαία δεν είναι αυτή η εξωτερίκευση απογοήτευσης του Στάνκοβιτς.

 Ήρθε από την Σάλτσμπουγκ με την οποία έπαιζε Champions League και είχε όνειρα στην ΑΕΚ. Πως θα παίξει στην Ευρώπη και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Τίποτα από τα δύο έγινε. Τα χειρότερα για τον Στάνκοβιτς είναι δύο. Πως ο ίδιος πάνω κάτω όποτε παίζει όντως προσπαθεί και στέκεται, σχετικά, στο ύψος των περιστάσεων. Επομένως νιώθει πως αγωνιστικά δε φταίει σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Το άλλο είναι το θέμα με το γόνατό του, μια και η αποθεραπεία δεν πήγε πολύ καλά και έμεινε έξω περισσότερο από όσο αναμενόταν. Το ζήτημα είναι η δυσαρέσκεια του Στάνκοβιτς που πλέον εξωτερικεύθηκε κιόλας
. Και επειδή το καλοκαίρι είναι κοντά μην αποκλείετε και εκπλήξεις. Δηλαδή να ψαχτεί και για κάτι άλλο ο Αυστριακός πορτιέρε αν και εφόσον δε δει πως η ομάδα αλλάζει και γίνεται ανταγωνιστική. Βέβαια έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και μάλιστα είχαν δοθεί και πολλά λεφτά για την απόκτησή του.

Πηγή: sportime.gr


athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τρίτη, 22/3/2022: Εργασίες ημέρας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τρίτη, 22/3/2022: Εργασίες ημέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ