2022-05-20 00:36:17
Φωτογραφία για INSTAGRAM HOMES: The Crazy Daisy Cottage



Ένας αυθεντικός Boho, πολύχρωμος ...παράδεισος! 

΄Ήδη από τους εξωτερικούς χώρους και την σομόν πόρτα της κεντρικής εισόδου αντιλαμβάνεται κανείς ότι πρόκειται για ένα σπίτι με πολύ ιδιαίτερη διακόσμηση, βασισμένη σε ...όλου του κόσμου τα χρώματα.

Αυθεντικό Boho στυλ, με δεκάδες φυτά, ιδιαίτερης αισθητικής αντικείμενα και υφασμάτινα στοιχεία κυρίως έντονα χρώματα, με τους πολλούς και διαφορετικούς τόνους του πράσινου και του σομόν-πορτοκαλί να κυριαρχούν. 

Οι χρωματικές αντιθέσεις είναι το κυρίαρχο στοιχείο της όλης διαμόρφωσης και πραγματικά δεν υπάρχει σημείο του σπιτιού που να μην χαρακτηρίζεται από πολλά αντικείμενα και ακόμη περισσότερες αποχρώσεις.

Απόλυτα μαξιμαλιστικό ύφος που δεν είναι καθόλου εύκολο να προκύψει τελικώς καλαίσθητο και να μην παραπέμπει προς το ...κιτς, όμως στο συγκεκριμένο σπίτι όλοι οι συνδυασμοί αποχρώσεων και αντικειμένων είναι απόλυτα πετυχημένοι. 

Χωρίς να υπάρχει χώρος που να υστερεί σε αισθητική και διακοσμητική πρωτοτυπία, η σομόν και πράσινη κουζίνα, τα παιδικά δωμάτια όπως και πολλά σημεία του κήπου μοιάζουν πραγματικά σαν να έχουν ξεπηδήσει από εικόνες ...παραμυθιού. 

Στο Instagram προφίλ The Crazy Daisy Cottage θα βρείτε πολλές ακόμη φωτογραφίες από την διαμόρφωση και τις διαχρονικές αλλαγές στην διακόσμηση του σπιτιού. 

soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ