2022-05-22 08:00:07
Φωτογραφία για Star: Δείτε αναλυτικά τα project που ετοιμάζει για τη νέα σεζόν...



Μήνας Μάιος και για πολλά από τα κανάτια η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν έχει ξεκινήσει. Για το Star, όμως, οι μηχανές δουλεύουν με πυρετώδεις ρυθμούς.

Οι πρεμιέρες συνεχίζονται κι έτσι, μετά την πρώτη επίσημη της σειράς «Τρία Μίλια» και του διαδραστικού comedy show «Οι 100», θα ακολουθήσει το «Cash or Trash».

Τα γυρίσματα της εκπομπής έχουν ξεκινήσει, η πρεμιέρα θα γίνει, στις 21 του μήνα, με την παρουσιάστρια Δέσποινα Μοιραράκη να δηλώνει στην κάμερα του σταθμού: «Νιώθω σαν στο σπίτι μου. Εμένα το σπίτι μου είναι γεμάτο αντίκες. Πριν ασχοληθώ με τα χαλιά, η πρώτη μου δουλειά ήταν οι αντίκες».

Το εν λόγω πρότζεκτ, που αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, έρχεται στα τέλη του μήνα στην ελληνική τηλεόραση για πρώτη φορά μετά το βρετανικό ΒBC, το γαλλικό France 2 και το γερμανικό ΖDF.

Παίκτες από όλη την Ελλάδα φέρνουν στην εκπομπή το αντικείμενο που θέλουν να διαθέσουν προς πώληση. Ενα συλλεκτικό κομμάτι, ένα παράξενο αναμνηστικό άγνωστης προέλευσης και αξίας, κάτι πραγματικά σπάνιο, που ήρθε η ώρα να αξιοποιηθεί και να πάψει να πιάνει απλώς χώρο στην ντουλάπα!

Ποια είναι η διαδικασία, μέσα από την οποία κάθε απλός άνθρωπος μπορεί να κερδίσει χρήματα από ένα σπάνιο αντικείμενο, που έχει στην κατοχή του και μπορεί απλά να σκονίζεται κάπου παραπεταμένο;

Ο παίκτης μπαίνει στον χώρο με το αντικείμενο του και μαθαίνει χρήσιμες πληροφορίες για αυτό από τον εκτιμητή. Πρόκειται για τον ειδικό συνεργάτη της εκπομπής, με εμπειρία στον χώρο των εκτιμήσεων και γνώσεις σε ευρύ φάσμα αντικειμένων.

Στο τέλος της διαδικασίας, ο εκτιμητής καλείται να απαντήσει στην επίμαχη ερώτηση του παίκτη: «Πόσα χρήματα αξίζει το αντικείμενο μου;» και να δώσει το τελικό ποσό της εκτίμησης.

Η διαδικασία συνεχίζεται και ολοκληρώνεται στο δωμάτιο ίων αγοραστών. Εκεί ένα έξυπνο παζάρεμα μπορεί να αποφέρει στον παίκτη ακόμη και τα υπερδιπλάσια του ποσού που έχει δώσει ο εκτιμητής! Ακόμη κι αν ο εκτιμητής αποφασίσει ότι είναι trash, τα πάντα μπορούν να ανατραπούν.





Ο παίκτης μπαίνει στο δωμάτιο με το αντικείμενο και αντικρίζει για πρώτη φορά τους επίδοξους αγοραστές, λάτρεις των παλιών αντικειμένων, φανατικούς συλλέκτες. Κανείς τους δεν γνωρίζει και ταυτόχρονα απαγορεύεται να μάθει το ποσό εκτίμησης. Πρέπει να επιστρατεύσουν τις γνώσεις και το στρατηγικό τους ταλέντο για να ικανοποιήσουν το συλλεκτικό ενδιαφέρον τους.

Η δημοπρασία ξεκινάει αφού ρωτήσουν τον υποψήφιο παίκτη όλα όσα θέλουν να μάθουν για το αντικείμενο, εκτός από την τιμή εκτίμησης!

Στο τέλος της δημοπρασίας, όταν ακουστεί η υψηλότερη προσφορά, ο παίκτης πρέπει να αποφασίσει αν θα πουλήσει το αντικείμενο για να εισπράξει τα μετρητά ή αν θα παραμείνει στην κατοχή του, επειδή οι προσφορές δεν ικανοποίησαν τις προσδοκίες του!

Το Star έχει αρχίσει να δημιουργεί και το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο. Ενα από τα δυνατά χαρτιά του καναλιού, το «Greece’s Next Top Model!», θα επιστρέψει με ανανεωμένη διάθεση και πολλές εκπλήξεις.

Ο πέμπτος κύκλος θα σημάνει και το ηχηρό come back της μετρ του είδους Βίκυς Καγιά, που την περσινή χρονιά η απουσία της συζητήθηκε και «στοίχισε» στην επιτυχία του πρότζεκτ, ενώ οι παίκτριες θα είναι μόνο κορίτσια.

Οσον αφορά στα άτομα που θα πλαισιώσουν τη Βίκυ στην επιτροπή; Αν και πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί, όπως αυτό του Σπύρου Πώρου, του φωτογράφου Θανάση Κρίκη, της Βίκυς Κουλιανού -η οποία είχε περάσει και πέρυσι από το σόου-, η παραγωγή κρατά ακόμη κλειστά τα χαρτιά της μέχρι να πέσουν οι υπογραφές.





Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Καράβας, που βρισκόταν στον ρόλο του coach, πιθανότατα θα βρεθεί στην κριτική επιτροπή. Στην prime time του Star, όμως, θα δούμε ένα ακόμη πολυσυζητημένο φορμάτ.

ο «Asia Express», το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από δώδεκα χώρες, θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο.

Τον ρόλο του παρουσιαστή έχει αναλάβει ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ενώ στο πλευρό του θα βρεθεί η Ζενεβιέβ Μαζαρί, που θα μας γνωρίσει, με την πιο «ζεν» διάθεση, κάθε γωνιά της μαγευτικής και μυστηριώδους Ασίας, με λεπτομέρειες που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε!

Εννέα ζευγάρια από αγαπημένους celebrities θα αντιμετωπίσουν μια τεράστια πρόκληση, να διασχίσουν τρεις χώρες της Ασίας, την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και με ελάχιστα χρήματα!

Φίλοι, σύντροφοι, συνάδελφοι ή συγγενείς, όποιος και αν είναι ο δεσμός που τους ενώνει, οι παίκτες καλούνται να επιδείξουν τεράστια αντοχή, προκειμένου να διανύσουν μαζί πολλά χιλιόμετρα στον δρόμο.

Να μοιραστούν πρωτόγνωρες εμπειρίες ζωής, να ξεπεράσουν απρόσμενα εμπόδια και να υπερβούν απαιτητικές δοκιμασίες, προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι, θα έχουν στη διάθεση τους ένα ευρώ την ημέρα για να μετακινηθούν και να ολοκληρώσουν διαδρομές που δεν υπάρχουν σε κανέναν ταξιδιωτικό οδηγό!

Θα κληθούν να βρουν μέρη γιο να διανυκτερεύσουν ως φιλοξενούμενοι, αλλά και να οργανώσουν τη στρατηγική τους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό από τα υπόλοιπα ζευγάρια.

Για να φτάσουν από τον έναν προορισμό στον επόμενο θα χρειαστεί να γνωριστούν με τους ντόπιους, να εναρμονιστούν με την κουλτούρα και την καθημερινότητα τους και να συντονιστούν στον παλμό της πραγματικής ζωής της κάθε χώρας.

Οι επώνυμοι που θα συμμετάσχουν θα είναι οι: Γιώργος Μαυρίδης-Κρίστη Καθάργια (ζευγάρι), Χριστίνα Παππά-Δημήτρης Παππάς (μαμά-γιος), Μαυρίκιος Μαυρικίου-Ιλάειρα Ζήση (ζευγάρι), Χρήστος Ζώτος-Στέλιος Λεγάκης (φίλοι), Κωνσταντίνος Βασάλος-Φίλιππος Ιωάννου (φίλοι), Χριστίνα Κολέτσα-Μaria Maroulis (φίλες), Θεοδώρα Ρασέλ-Κλόντια Ράσελ (μαμά-κόρη), Βιβή Μπασινά-Κατερίνα Καλίνογλου (φίλες), Νάσος Γαλακτερός-Παύλος Γαλακτερός (μπαμπάς-γιος).



Πηγή:ΤύποςTV



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ