2022-06-02 13:23:45
Φωτογραφία για ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ
Το Σάββατο, 28 Μαΐου 2022, πραγματοποιήθηκε η τρίτη κατά σειρά προγραμματισμένη συναυλία μας στο ακριτικό Καστελλόριζο. Συγχρόνως πραγματοποιήθηκε μια επιθυμία και ένας πόθος μας να τραγουδήσουμε σ’ αυτό το μετερίζι του Ελληνισμού. 

Η αγάπη με την οποία μας περιέβαλαν, η προσέλευση των αρχών του νησιού, τα χαμόγελα και το θερμό τους χειροκρότημα, μας έκαναν να νιώσουμε ότι δεν πασχίσαμε άδικα να φτάσουμε μέχρι αυτή τη μικρή εσχατιά της πατρίδας μας. Η συγκίνησή μας πολύ μεγάλη αλλά το ίδιο ήταν και η δική τους.

 Κορυφώθηκε δε όταν αφιερώσαμε τη συναυλία μας στην Δέσποινα Αχλαδιώτου την περίφημη κυρά της Ρω, που φέτος συμπληρώνονται σαράντα χρόνια από το θάνατό της. 

Ο Δήμαρχος Μεγίστης κ. Γιώργος Σαμψάκος, ο αντιδήμαρχος κ. Στράτος Αμύγδαλος, η στρατιωτική ηγεσία του νησιού και όσοι από τους κατοίκους δεν εργάζονταν εκείνη την ώρα, παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, τραγούδησαν μαζί μας και χειροκρότησαν θερμά την προσπάθειά μας να προσφέρουμε ποιοτική διασκέδαση και να προβάλουμε τον ελληνικό σιδηρόδρομο όπου κι αν βρισκόμαστε. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ευχόμαστε να καταφέρουμε να ξαναπάμε. Επίσης θερμά ευχαριστούμε και όλους όσους μας βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της αποστολής. 

Το Δ.Σ. του Ψ.Ο.Σ.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ