2012-06-28 22:40:21
Φωτογραφία για Περίεργη υπόθεση...Ιδιωτική εταιρεία παρακολουθούσε ερευνητή του Reuters για τις ελληνικές τράπεζες την ώρα που είχε σε συνάντησή με τον Τ. Τέλλογλου
Σύμφωνα με τηλεγράφημα του Reuters, ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας παρακολουθούσε και φωτογράφιζε τον ειδικό ανταποκριτή του πρακτορείου στην Ελλάδα, ο οποίος είχε γράψει σειρά άρθρων για περιπτώσεις κακοδιαχείρισης σε ελληνικές τράπεζες.

Το τηλεγράφημα αναφέρει ότι ο Στέφεν Γκρέι ήταν υπό παρακολούθηση όταν ήρθε την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα για περαιτέρω έρευνα. Σύμφωνα με το Reuters, ο Γκρέι είχε συνάντηση στις 20 Ιουνίου με δύο άτομα, ένα εκ των οποίων ήταν ο Τάσος Τέλλογλου. Την ίδια ώρα, άγνωστος άνδρας «επιχείρησε να τραβήξει φωτογραφία του Γκρέι και των συνομιλητών του, όταν έγινε αντιληπτός από τον Τάσο Τέλλογλου. Κατόπιν, ο Έλληνας δημοσιογράφος τον κυνήγησε και τον σταμάτησε. Ο άνδρας του είπε ότι είχε πληρωθεί για να παρακολουθεί τον Γκρέι. Έδωσε το όνομα της εταιρείας η οποία είχε αναλάβει το έργο της παρακολούθησης και η οποία τον πλήρωνε 100 ευρώ ημερησίως για να κάνει αυτήν τη δουλειά. Δεν μπόρεσε να διευκρινίσει ποιος είχε χρηματοδοτήσει την εν λόγω έρευνα. Ο Γκρέι και ο Τέλλογλου κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία», καταλήγει το πρακτορείο στην καταγραφή του περιστατικού.

Πηγή: Reuters
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ