2022-09-10 16:00:05
Φωτογραφία για Πέτρος Συρίγος: Υπέγραψα για το Πρωινό και δέκα μέρες πριν μου είπαν ότι δεν θα είμαι



Ο Πέτρος Συρίγος παραχώρησε συνέντευξη στην πρεμιέρα της εκπομπής «Καλύτερα δεν Γίνεται» και στον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα. Ο γνωστός σεφ αποκάλυψε ότι είχε υπογράψει να βρίσκεται στη νέα σεζόν του Πρωινού, ωστόσο εν τέλει στη θέση του είδαμε την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.



«Πριν τελειώσει η σεζόν είχα υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου μου για τον Σεπτέμβρη. Όλα πήγαιναν μια χαρά μέχρι που με πήραν τηλέφωνο δέκα μέρες πριν ξεκινήσει η εκπομπή και μου είπαν ότι δεν θα είμαι για κάποιους λόγους. Μου είπαν ότι θα είναι η Αργυρώ, απλά καλό θα ήταν παιδιά να το είχα μάθει πιο νωρίς. Ήταν λίγο κάπως» ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Συρίγος.



«Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε δεν έχω μιλήσει με τον Γιώργο Λιάγκα. Με τη Φαίη Σκορδά έχω μιλήσει. Της εύχομαι τα καλύτερα, την λατρεύω. Η Φαίη είναι πολύ μάγκας. Αρνήθηκα δουλειές το καλοκαίρι, επειδή είχα πει ναι στο Πρωινό. Δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ. Καλή καρδιά» συμπλήρωσε ο γνωστός σεφ.



Πάντως σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας,αν δεν είχε κλείσει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο Πρωινό, δεν θα είχε καθημερινά την μαγειρική.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ