2022-11-11 15:44:36
Φωτογραφία για Λόγω συνταξιοδότησης: Ευχαριστήριο γεύμα του Προϊσταμένου Κυκλοφορίας Μακεδονίας – Θράκης του ΟΣΕ Χρήστου Τούρτα.
Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, ο μέχρι τώρα Προϊστάμενος Κυκλοφορίας Μακεδονίας – Θράκης του ΟΣΕ κ Χρήστος Τούρτας αποχαιρέτησε τους συναδέλφους τους, παραθέτοντας ευχαριστήριο γεύμα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκα πολλοί συνάδελφοι του, παλιοί και νέοι, οι οποίοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την συνεργασία τους χαρακτηρίζοντας μάλιστα αυτή την συνεργασία άψογη.

Ο απερχόμενος, λόγω συνταξιοδότησης προϊστάμενος του ΟΣΕ, βαθιά συγκινημένος ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για την καλή συνεργασία που είχαν κατά την διάρκεια του εργασιακού του βίου. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδος για τα όσα του πρόσφερε στα 40 χρόνια του εργασιακού του βίου.

Ο κ. Τούρτας για 13 χρόνια είχε την ευθύνη της κυκλοφορία του σιδηροδρόμου στη Μακεδονία και την Θράκη. « Τα προβλήματα που ειχαμε στον σιδηρόδρομο πάντοτε προσπαθούσαμε να τα επιλύσουμε με συνεννόηση και καλή θέληση» ανέφερε.

Ο απερχόμενος Προϊστάμενος Κυκλοφορίας σε όλο το διάστημα που είχε την ευθύνη της λειτουργίας του σιδηροδρόμου στην Μακεδονία και την Θράκη ενημέρωνε τους πολίτες μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με εγκυρότητα για συμβάντα όπου αυτά υπήρχαν.

Ο διαχειριστής των «Σ.Ν.» που είχε την τύχη να συνεργαστεί με τον κ. Τούρτα στο ίδιο εργασιακό χώρο, εύχεται τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του να τα περάσει με υγεία και ευτυχία.

Δείτε αναμνηστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα
sidirodromikanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ