2022-12-19 12:30:36
Φωτογραφία για Μία πολύ ζεστή εκδήλωση και γιορτινές ευχές από νεαρά ζευγάρια της Κανδήλας, προς το ζεύγος Γεωργίου και Ζωής Μούτου, για την οικονομική βοήθεια των 1.000 € για κάθε παιδί που γεννιέται στην Κανδήλα.
Μία από τις πιο ζεστές και όμορφες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 11:30 π.μ. στην Κανδήλα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην Δημαρχείου Αλυζίας, που πραγματικά λυπηθήκαμε που λόγω υποχρεώσεων δεν ήμασταν την Κυριακή κάτω στον Μύτικα για να πάμε στη Κανδήλα και να παραβρεθούμε. Είναι γνωστό ότι από το 2020, κάθε παιδί που γεννιέται και του οποίου ο πατέρας είναι Κανδηλιώτης και κάτοικος Κανδήλας, παίρνει επιδότηση από το ζεύγος των ομογενών μας Γεωργίου και Ζωής Μούτου το ποσό των 1.000 €, σε μία μοναδική πράξη ανιδιοτελούς αγάπης για τον γενέθλιο τόπο. Αυτό είναι ένα βοήθημα στους γονείς, για τα πρώτα έξοδα του νεογέννητου παιδιού τους.

Παρουσία των οικογενειών από την Κανδήλα που απέκτησαν παιδί το 2022, και πολλών προσκεκλημένων, πραγματοποιήθηκε αυτή η εκδήλωση, ανιδιοτελούς προσφοράς και αγάπης, προς τιμή των απόδημων συμπατριωτών μας Γεωργίου και Ζωής Μούτου και των παιδιών τους.

Μάλιστα υπήρξε μέσα από την αίθουσα, βιντεοκλήση στην Νέα Ζηλανδία, όπου ο μπαρμπά Γιώργος Μούτος με την κόρη του, συνομίλησαν με τους παρευρισκόμενους. Μία πολύ συγκινητική στιγμή.

Πολλούς χαιρετισμούς στο μπαρμπά Γιώργο, την γυναίκα του Ζωή και στα παιδιά τους, και τους ευχόμαστε πάντα υγεία και το Καλοκαίρι τους περιμένουμε όλους και πάλι στα πάτρια εδάφη.

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ