2022-12-27 09:16:21
Φωτογραφία για Αγρίνιο: Γιορτές με άδεια ή εκτός λειτουργίας ΑΤΜ
Διαμαρτυρίες καταγράφονται απο την ημέρα των Χριστουγέννων από δεκάδες πολίτες στην περιοχή του Αγρινίου,..... που έχουν παρατηρήσει πως πολλά απο τα ΑΤΜ τραπεζών δεν μπορούν να διαθέσουν χρήματα στους πελάτες τους.

Οι αυξημένες ανάγκες σε ρευστό, οδήγησαν μεγάλο μέρος καταναλωτών στα ΑΤΜ αδειάζοντας τα, χωρίς όμως όπως φαίνεται να υπάρχει πρόβλεψη για την συχνότερη τροφοδοσία τους. Έτσι, την ημέρα των Χριστουγέννων, αλλά σύμφωνα με πολίτες σε ορισμένες περιπτώσεις και από τις 24 Δεκεμβρίου το βράδυ, πολλά ΑΤΜ, δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν.

Μάλιστα, κάποια μηχανήματα, όχι μόνον δεν μπορούσαν να δώσουν χρήματα, αλλά είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας και για όλες τις άλλες διαθέσιμες συναλλαγές, όπως για παράδειγμα για καταθέσεις κλπ.

Δεκάδες πολίτες υποχρεώθηκαν το βράδυ των Χριστουγέννων να ψάχνουν εναγωνίως για διαθέσιμο ΑΤΜ σε διάφορες περιοχές του Αγρινίου, χωρίς όμως αποτέλεσμα Τα προβλήματα συνεχίστηκαν και την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, με τους πολίτες να αγανακτούν με την στάση των τραπεζών. «Οι τράπεζες το μόνο που ξέρουν είναι να αυξάνουν τα επιτόκια και να μας παίρνουν εξωφρενικές προμήθειες, χωρίς να μας παρέχουν ούτε τα αυτονόητα, δηλαδή ρευστότητα τις μέρες των γιορτών», σχολίασε δεικτικά πολίτης που επικοινώνησε με το agriniopress.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ