2023-01-15 13:52:11
Φωτογραφία για Με επιτυχία ο Χορός και κοπή πίτας του Συλλόγου ΧΟΒΟΛΙΩΤΩΝ Αστακού Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023 στο (ΚΤΗΜΑ ΙΟΝΙΟ).
φωτορεπορταζ : Άρτεμης Τσόμπου

Μια όμορφη βραδιά διασκέδασης και κεφιού, απόλαυσαν όσοι παραβρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 14 Ιανουαρίου 2023, στην εκδήλωση του ετήσιου χορού και της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Χοβολιωτών Αστακού στην αίθουσα εκδηλώσεων "Κτήμα Ιόνιο".. Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Πατέρας Δαβίδ.

Το χαιρετισμό εκ μέρους του Δ.Σ, έκανε ο πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλας Γεώργιος

Τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου  καταχειροκροτήθηκαν παρουσιάζοντας διάφορους χορούς

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διεξήχθη λαχειοφόρος αγορά, για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου με πολλά και πλούσια δώρα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους,

Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου, Τριανταφυλλάκης Ιωάννης , η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ταπραντζή Χριστίνα, ο αντιδήμαρχος έργων, Πολύζος Βασίλειος, ο Κατσαούνης Ελευθέριος, Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αλυζίας, ο Ελευθέριος Μάντζαρης Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου,

ο Πρόεδρος Νομικού Προσώπου του Δήμου Ξηρομέρου, Μπαμπούρης Κωνσταντίνος, η Πρόεδρος Κοινότητας Αστακού Αρετή Γριτσίπη ο πρόεδρος κοινότητας Μαχαιράς Γιώργος Μπαρμπαρούσης
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ