2023-01-26 08:26:06
Φωτογραφία για Κανάκη Vs Οικονόμου:Το συντομότερο ανέκδοτο είναι τα... ανεξάρτητα κανάλια



Συνέχεια στην κόντρα του με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Δημήτρη Οικονόμου, έδωσε ο Αντώνης Κανάκης, μέσα από τον αέρα του "Ράδιο Αρβύλα".

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα, όταν ο παρουσιαστής των "Ράδιο Αρβύλα" αναφέρθηκε στη πολυσυζητημένη απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη από τον ΣΚΑΙ, χαρακτηρίζοντας "φίδι" τον Δημήτρη Οικονόμου και κατηγορώντας τον για αντισυναδελφικότητα. "Κοιτάξτε τα φίδια, κυρίως το φίδι εκεί που ξεκινά και κολάντρισμα μία μέρα πριν την διώξουν", είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.



Μια ημέρα μετά, ο Δημήτρης Οικονόμου απάντησε στον Αντώνη Κανάκη, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. "Ο 'όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω' Ράδιο Αρβύλα, κατά κόσμον Αντώνης Κανάκης, που πιάστηκε με τον Στάθη στην πλάτη κι έκανε τον ανήξερο ο μπαγασάκος ασχολείται με τους συνεργάτες των άλλων. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί φίλε", έγραψε.



Το απόγευμα της Τρίτης, ο Αντώνης Κανάκης επανήλθε και σχολίασε την έντονη διαφωνία που είχαν στον αέρα του ΣΚΑΪ, ο Θάνος Πλεύρης και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, αλλά και τη στάση του παρουσιαστή, Δημήτρη Οικονόμου.



"Έχουμε έναν ακόμα καυγά, ένα ακόμα μακελειό στις ενημερωτικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Θα μου πείτε γίνονται καυγάδες στις ενημερωτικές εκπομπές; Ε, που και που συμβαίνει αυτό. Τι έχει αυτός ο καυγάς; Σε αυτόν τον καυγά έχει ειπωθεί το καλύτερο ανέκδοτο που έχει ακουστεί σε εκπομπή. Έχουμε πει ανέκδοτα, αλλά όλα αυτά είναι γατάκια μπροστά στο ανέκδοτο που θα ακούσετε", είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης και αμέσως προβλήθηκε το βίντεο.



"Τα ανεξάρτητα κανάλια δεν σας αρέσουν", είναι η φράση του Δημήτρη Οικονόμου προς τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, που το βίντεο του Ράδιο Αρβύλα την τόνισε, επαναλαμβάνοντάς την δύο φορές.



"Γελάμε, αλλά είναι να κλαις με το που έχει κατρακυλήσει ένα κομμάτι της δημοσιογραφίας σε αυτή την χώρα. Τα χάνεις και με την κατρακύλα και το θράσος. Είναι φοβερό… Τα ανεξάρτητα κανάλια", έκλεισε ο Αντώνης Κανάκης για τον επίμαχο καυγά.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ