2023-03-09 18:47:27
Φωτογραφία για Η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ χαιρετίζει τη μεγαλειώδη απεργιακή συγκέντρωση του λαού και της νεολαίας του Αγρινίου.



Προδιαγεγραμμένο έγκλημα και οι ένοχοι γνωστοί, ποτάμι να τους πνίξει να γίνει η οργή...... 

Η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ χαιρετίζει τη μεγαλειώδη απεργιακή συγκέντρωση του λαού και της νεολαίας του Αγρινίου. Το κέντρο του Αγρινίου πλημμύρισε κυριολεκτικά από την οργή του λαού. Πλημμύρισε από την υπόσχεση στις οικογένειες των νεκρών και των τραυματιών, των νέων παιδιών και των εργαζομένων στα τρένα που έχασαν τη ζωή τους: θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να μην συγκαλυφθεί αυτό το έγκλημα!

Το έγκλημα στα Τέμπη είναι αποτέλεσμα των εγκληματικών πολιτικών που αντιμετωπίζουν την ασφάλεια και την ανθρώπινη ζωή ως κόστος. Είναι πολιτική επιλογή που ακολούθησαν στο σιδηροδρομικό έργο διαχρονικά και σε συνέχεια όλες οι κυβερνήσεις, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ.

Αυτή η πολιτική που υπηρετεί τα κέρδη, δεν είναι ελληνικό φαινόμενο, σκοτώνει σε όλον τον κόσμο!

Οι εργαζόμενοι, οι φοιτητές, οι μαθητές, με μια φωνή, απαίτησαν: «Το έγκλημα αυτό δεν θα συγκαλυφθεί. Θα φροντίσουμε εμείς για αυτό. Θα γίνουμε η φωνή των νεκρών!»

Τώρα είναι η ώρα να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες και να τιμωρηθούν οι πραγματικοί υπεύθυνοι! Δεν θα περιμένουμε άλλη τραγωδία. Θα παλέψουμε τώρα για ασφαλείς μεταφορές και υποδομές.

Αυτές τις μέρες αποδεικνύεται η μεγάλη δύναμη των Σωματείων, των Φοιτητικών Συλλόγων που δεν άφησαν να επικρατήσει η σιωπή, να θαφτούν οι εγκληματικές ευθύνες των επιχειρηματικών ομίλων και όλων των κυβερνήσεων!

Αυτή είναι η μεγάλη μας δύναμη - ο συλλογικός οργανωμένος αγώνας! Με αυτόν τον αγώνα θα δικαιωθούν τα θύματα στα τρένα!

Το ΚΚΕ στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τις κινητοποιήσεις και τις πολύμορφες συγκινητικές εκδηλώσεις των εργατικών σωματείων, των μαζικών φορέων του λαού, ιδιαίτερα της νεολαίας.

Δεν είναι η ώρα της σιωπής, είναι η ώρα της φωνής και του αγώνα!

Για να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομά τους. Για να αποκαλυφθούν οι αιτίες και οι ένοχοι των κρατικών εγκλημάτων κι όχι να κρύβονται πίσω από δήθεν «ανθρώπινα λάθη». Και πάνω από όλα για να πάψουν επιτέλους οι ανθρωποθυσίες στο βωμό του κέρδους.

To έγκλημα αυτό δε θα ξεχαστεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή






ximeronews
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ