2012-06-30 03:02:03
Φωτογραφία για Κόντρα κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για την επιστολή
Για «εμμονή» του Αλέξη Τσίπρα να αντιπολιτεύεται τη χώρα έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, σχολιάζοντας τα όσα αναφέρει σε... ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις επιστολές που έστειλε ο πρωθυπουργός στους ηγέτες της ΕΕ. «Η εμμονή του κ. Τσίπρα να αντιπολιτεύεται τη χώρα, είναι πλέον αντιληπτή από τους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι μάταια περιμένουν την υπεύθυνη αντιπολίτευση που τους υποσχέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ».

Νωρίτερα, η Ρένα Δούρου σε δήλωσή της τόνισε πως μόνο στην τελευταία παράγραφο της επιστολής του Αντώνη Σαμαρά προς τους Ευρωπαίους «αναφέρεται στην ανάγκη… “τροποποίησης” λόγω της ανεργίας και της ύφεσης, σε συνδυασμό όμως και πάλι με την “επίτευξη των στόχων” του προγράμματος λιτότητας… Αποδεικνύεται έτσι εμπράκτως ότι δεν ήταν απλή παράλειψη η μη αναφορά στην επαναδιαπραγμάτευση το βράδυ των εκλογών της 17ης Ιουνίου από τον κ. Σαμαρά».

Μάλιστα, η κ. Δούρου αναφέρει πως η επιστολή του πρωθυπουργού έρχεται σε αντίθεση με την στάση της Ιταλίας και της Ισπανίας, που «με τη στήριξη της Γαλλίας, ανάγκασαν τη γερμανική πλευρά να κάνει ένα μικρό βήμα πίσω στην αδιαλλαξία της, αποδεχόμενη τον πυρήνα των προτάσεων των δύο χωρών του νότου σχετικά με απευθείας στήριξη τραπεζών από τον Μηχανισμό σταθερότητας».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ