2023-03-14 20:22:05
Φωτογραφία για Οριστικός ανάδοχος του έργου: «Εργασίες αποκατάστασης οδών Δήμου Ξηρομέρου», προϋπολογισμού 250.000 €, που αφορά 10 Κοινότητες του Δήμου Ξηρομέρου.
Στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, αναρτήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 2022, πρόσκληση - γνωστοποίηση για την διακήρυξη δημοπρασίας του έργου: «Εργασίες αποκατάστασης οδών Δήμου Ξηρομέρου», προϋπολογισμού 250.000 € (δείτε εδώ) Η συγκεκριμένη πρόσκληση - γνωστοποίηση έγινε προκειμένου, όποιος θέλει και έχει τις απαραίτητες εκ του νόμου προϋποθέσεις, να συμμετέχει στον διαγωνισμό, δίνοντας την προσφορά του.

Ο διαγωνισμός έγινε και μετά το 1ο πρακτικό και τον προσωρινό ανάδοχο, σήμερα ανέβηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και το εντοπίσαμε, το 2ο πρακτικό της δημοπρασίας, με τον οριστικό ανάδοχο.

Τα επόμενα βήματα είναι η σύνταξη του 3ου πρακτικού της δημοπρασίας, να υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο και κατόπιν να γίνει εγκατάσταση του εργολάβου και να εκκινήσει το έργο.

Το συγκεκριμένο έργο έγινε κατόπιν μελέτης του Δήμου Ξηρομέρου (δείτε εδώ) και εξασφάλιση χρηματοδότησης από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών (δείτε εδώ).

Αφορά ασφαλτοστρώσεις στις Κοινότητες:

Δ.Ε. Φυτειών

- Φυτείες

- Οικισμός Κουβαρά

- Παπαδάτου

- Οικισμός Ριβίου

Δ.Ε. Αλυζίας

- Κανδήλα

Δ.Ε. Αστακού

- Παλαιομάνινα

- Βασιλόπουλο

- Καραϊσκάκη

- Μπαμπίνη

- Μαχαιρά

Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο με τον οριστικό ανάδοχο.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ