2023-03-20 15:30:04
Φωτογραφία για Παγιδευμένοι (spoiler): Ένα πτώμα οδηγεί σε συλλήψεις...
Η μια ανατροπή διαδέχεται την άλλην στα νέα επεισόδια της αστυνομικής- δραματικής σειράς του ΑΝΤ1.

Στα επόμενα επεισόδια ο Άκης, η Νεφέλη, η Λίνα, η Δανάη και ο Θοδωρής, όπως έχουμε ήδη παρακολουθήσει, βαδίζουν σε επικίνδυνα μονοπάτια μετά την απόφασή τους να μπλέξουν με τον Νόντα και τις δουλειές του. Όμως, όσα θα δούμε κανείς δεν μπορεί να τα φανταστεί. Η Άννα προσπαθεί να βρίσκεται όσο το δυνατόν πιο κοντά στην ανιψιά της, τη Λίνα, καθώς οι γονείς της αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για την παράνομη διπλή ζωή του Νίκου.

Η δικηγόρος αντιλαμβάνεται πως η νεαρή κάτι κρύβει και αρχίζει να ψάχνει πού μπορεί να έχει μπλέξει η ανιψιά της. 0 χρόνος, όμως, δεν είναι με το μέρος της. Ο Άκης, η Νεφέλη, η Λίνα, η Δανάη και ο Θοδωρής συνεχίζουν το σχέδιο του Νόντα. Ωστόσο, αυτή τη φορά, μία απρόσμενη εξέλιξη θα τους μπλέξει ανεπανόρθωτα. Έπειτα από έλεγχο της Αστυνομίας, εντοπίζεται στο αυτοκίνητο του Άκη ένα πτώμα. Το θέαμα είναι μακάβριο και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς βρέθηκε εκεί αλλά και σε ποιον ανήκει. Όλα τα παιδιά προσπαθούν να πείθουν την Αστυνομία πως δεν γνώριζαν τίποτε, αλλά συλλαμβάνονται και οδηγούνται στο τμήμα. Οι δικοί τους άνθρωποι ενημερώνονται άμεσα και σπεύδουν κοντά τους.


Κι ενώ η σχέση της Άννας και του Δημήτρη δοκιμάζεται ακόμη μία φορά, η σύλληψη των παιδιών δεν τους αφήνει περιθώρια για εξηγήσεις. Και οι δύο θα ριχτούν στον αγώνα για να μάθουν την αλήθεια και να αθωώσουν τη Λίνα, τον Θοδωρή και τους υπόλοιπους, καθώς τα στοιχεία που έχουν εναντίον τους είναι συντριπτικά. Ο Σπύρος είναι και πάλι σίγουρος ότι ο Θοδωρής είναι ένοχος. Έχει, όμως, κι άλλον έναν γρίφο να λύσει. Ποιανού είναι το αποτεφρωμένο πτώμα; Μήπως είναι του Κοσμά;

Πηγή: Mytv

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ