2023-04-11 10:10:21
Φωτογραφία για Survivor All Star - Λιανός: «Κάποιοι από την Ελλάδα πληρώνουν ντόπιους για να εκθέτουν τους παίκτες»
Με αφορμή τις πληροφορίες που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας με σκοπό να εκθέσουν παίκτες του Survivor All Star όπως το πρόσφατο βίντεο που δείχνει την Αφροδίτη Σκαφίδα να τρώει στην παραλία του Αγίου Δομινίκου, ο Γιώργος Λιανός εξέφρασε σε δηλώσεις του τη δυσαρέσκειά του.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στο «Happy Day» ο παρουσιαστής είπε αρχικά: «Θεωρώ τραγικό που βγήκε αυτό το βίντεο. Εγώ αν το είχα στην κατοχή μου και να ήθελα να βλάψω το πρόγραμμα και τους παίκτες, είναι ακραίο. Θα πρέπει να σεβαστούμε κάποιες καταστάσεις».

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, δήλωσε: «Είναι μπούρδες όσοι λένε ότι η παραγωγή έχασε τον έλεγχο φέτος. Έχουμε αποδεικτικά ότι κάποιοι από την Ελλάδα πληρώνουν τους locals για να εκθέτουν τους παίκτες».

Όσο για με τη συμφωνία ανάμεσα στον Ατζούν Ιλιτζαλί και τους παίκτες, ξεκαθάρισε: «Οι ίδιοι είχαν συμφωνήσει με την παραγωγή να αποβάλλονται αν πιαστούν να κλέβουν οργανωμένα ή να επικοινωνούν. Όταν ο Ατζούν τους έριξε το μπαλάκι όλοι πετάχτηκαν και είπαν “αποβολή”. Μη σας πως ποιοι ήταν…».

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ