2023-04-21 17:41:17
Φωτογραφία για Τα οριστικά αποτελέσματα της απογραφής του 2021 στον Δήμο Ξηρομέρου ανά Δημοτική Ενότητα και ανά Κοινότητα.

 



Ανακοινώθηκαν σήμερα από την Ελληνική Στατιστική Αρχή τα οριστικά αποτελέσματα της απογραφής που διενεργήθηκε το 2021.



Δύο είναι τα κύρια συμπεράσματα:

1. Η δημογραφική αιμορραγία για την ελληνική επαρχία συνεχίζεται, σε συνέχεια της απογραφής του 2011 και σε αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση ούτε ο νομός Αιτ/νίας, ούτε φυσικά ο Δήμος Ξηρομέρου.

2. Το δημογραφικό είναι το υπ' αριθμόν Νο1 εθνικό πρόβλημα για την Πατρίδα μας και απαιτούνται πολιτικές αντιμετώπισης του από χθες.

Είμαστε σίγουροι ότι θα διαβάσετε και θα ακούσετε, μικροπολιτική και λαϊκισμούς, που υποτιμούν την νοημοσύνη κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενου πολίτη, για ευθύνες των εκάστοτε δημοτικών αρχών, όταν το δημογραφικό πρόβλημα για την Πατρίδα μας, είναι ένα πρόβλημα επιλογών κεντρικής πολιτικής και λύνεται με μακροχρόνιους και συνεπείς σχεδιασμούς και κυρίως με εφαρμογή συγκεκριμένων πολιτικών και μέτρων.

Με βάση τα οριστικά αποτελέσματα της απογραφής του 2021, που σήμερα ανακοινώθηκαν, φτιάξαμε ένα δικό μας αρχείο excel (δείτε το εδώ), βάζοντας δίπλα και τα στοιχεία της απογραφής του 2011 και υπολογίσαμε με τύπο τις μεταβολές ανά Δημοτική Ενότητα και ανά Κοινότητα, για να μπορέσουμε να ενημερώσουμε σωστά τους αναγνώστες μας και να βγουν κάποια συμπεράσματα.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Διακοπή κυκλοφορίας PREZOLON 5MG
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Διακοπή κυκλοφορίας PREZOLON 5MG
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ