2023-04-24 20:04:26
Φωτογραφία για Στρατοδικείο Ιωαννίνων: Ομόφωνα ένοχος ο 29χρονος για την ασέλγεια σε 4χρονο αγοράκι
Του επιβλήθηκε ποινή 7ετούς κάθειρξης χωρίς αναστολή

Ομόφωνα ένοχος , όπως το κατηγορητήριο, κρίθηκε ο 29χρονος Αγρινιώτης για την ασέλγεια στο τετράχρονο αγορακι, σε μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει το Αγρίνιο, όταν αποκαλύφθηκε. Η εκδίκαση της υπόθεσης ολοκληρώθηκε στο Στρατοδικείο των Ιωαννίνων και ο 29χρονος καταδικάστηκε σε επτά χρόνια κάθειρξης. Η ποινή δεν έχει αναστέλλουσα ισχύ στην έφεση. Αυτό σημαίνει πως θα οδηγηθεί ξανά στις φυλακές.

Την ενοχή του 29χρονου Αγρινιώτη ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, για το κακούργημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων κατ’εξακολούθηση, με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, είχε προτείνει νωρίτερα ο Εισαγγελέας.

Ο 29χρονος αρνούνταν όλες τις κατηγορίες. Το δικαστήριο αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου

Το χρονικό της υπόθεσης

Η υπόθεση που συγκλόνισε την κοινωνία του Αγρινίου αποκαλύφθηκε μέσα από τις ζωγραφιές του 4χρονου που έζησε έναν εφιάλτη. Τη φύλαξη του παιδιού είχε η μητέρα του κατηγορουμένου.


Στις 23 Ιουλίου 2021 οι γονείς προχώρησαν σε καταγγελία εις βάρος του. Η καταγγελία έγινε στην Εισαγγελία Αγρινίου, η οποία με τη σειρά της διαβίβασε τη δικογραφία στην Εισαγγελία Στρατοδικείου Ιωαννίνων, λόγω του ότι ο κατηγορούμενος υπηρετούσε τότε τη στρατιωτική του θητεία.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την περίοδο που ήταν φαντάρος, το καλοκαίρι του 2021, πήγαινε στο σπίτι και ασελγούσε στο ανήλικο αγοράκι.

Η μητέρα του κατηγορουμένου αναμένεται να δικαστεί τους επόμενους μήνες με την κατηγορία έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

agriniopress.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ