2023-04-28 17:15:30
Φωτογραφία για Liafarm: Διπλή βράβευση στα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2023

 



Αγαπητοί Συνεργάτες,



Την Τετάρτη 26 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο η τελετή απονομής των Αριστείων Φαρμακευτικής Αγοράς 2023, η οποία διοργανώθηκε από την Noufio Communication Services.

Για 2η συνεχή χρονιά η Liafarm απέσπασε δύο GOLD βραβεία σε έναν θεσμό που επιβραβεύει οργανισμούς και καινοτομίες προϊόντων φαρμακείου.

Αναλυτικότερα, η ηλεκτρονική Β2Β πλατφόρμα παραγγελιών της Liafarm για τα φαρμακεία βραβεύτηκε με GOLD βραβείο ως «Καινοτόμα Υπηρεσία στο φαρμακείο». Αξίζει να σημειωθεί ότι η Β2Β πλατφόρμα υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες του σύγχρονου φαρμακείου και διευκολύνει την καθημερινή διαδικασία παραγγελιοδοσίας, ώστε ο φαρμακοποιός να μπορεί να αφοσιωθεί στον επιστημονικό του ρόλο και στην εξυπηρέτηση του ασθενή.





Επιπροσθέτως, το επόμενο βραβείο που απονεμήθηκε στη Liafarm απευθύνεται στην κατηγορία «Ομάδα πωλήσεων που διακρίθηκε στα φαρμακεία». Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως το τμήμα πωλήσεων αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες με βασικό στόχο την άμεση εξυπηρέτηση και ανταπόκριση στις απαιτήσεις των φαρμακοποιών διατηρώντας τις μακροχρόνιες συνεργασίες και δημιουργώντας νέες βασιζόμενες στην εμπιστοσύνη.



Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής και τους φαρμακοποιούς που μας τίμησαν με τη ψήφο τους.





Liafarm


farmakopoioi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ