2023-05-08 22:36:31
Φωτογραφία για Eurovision 2023: Απρόσμενη αλλαγή την τελευταία στιγμή...



Σάλος προκλήθηκε στη Eurovision 2023, τη Δευτέρα (08/05), κατά την πρώτη γενική πρόβα του α' ημιτελικού που θα γίνει την Τρίτη (09/05), στο Λίβερπουλ, με τον τρόπο ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων στους δυο ημιτελικούς (09/05 και 11/05).

Κατά την πρώτη γενική πρόβα του α' ημιτελικού, οι διοργανωτές δοκίμασαν έναν νέο τρόπο ανακοίνωσης, ο οποίος προσομοίαζε αρκετά σε ό,τι γίνεται σε κάποιο τάλεντ σόου. Ως εκ τούτου, οι τρεις παρουσιάστριες θα καλoύσαν όλους τους καλλιτέχνες επί σκηνής και θα τους ανακοίνωναν εκεί αν προκρίθηκαν ή όχι, δίνοντας έτσι έμφαση στα συναισθήματά τους.

Ωστόσο τα σχόλια που έγιναν στο διαδίκτυο σχετικά με το νέο σύστημα, ανάγκασε την EBU  να το αποσύρει.

Έτσι, λοιπόν, η EBU (Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική ανακοίνωση) εξέδωσε ανακοίνωση, το βράδυ της Δευτέρας (08/05), αναφέροντας ότι θα επανέφερε το γνωστό σύστημα με τους ηλεκτρονικούς φακέλους και τους καλλιτέχνες στο λεγόμενο Green Room, προβάλλοντας τις αντιδράσεις μόνο εκείνων που θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό της 13ης Μαΐου.



Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή της, η EBU σημειώνει: «Αφού δοκιμάστηκε ένα νέο σύστημα παρουσίασης των χωρών που προκρίθηκαν, στην πρώτη πρόβα του α' ημιτελικού του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2023, η ομάδα παραγωγής αποφάσισε να επιστρέψει στην προηγούμενη σειρά αποκάλυψης που χρησιμοποιήθηκε τα τελευταία χρόνια, με τους καλλιτέχνες να μαθαίνουν αν θα περάσουν στον μεγάλο τελικό μαζί με τις αντιπροσωπείες τους στο Green Room. Ενώ αυτή η αλλαγή δεν θα εφαρμοστεί φέτος, υπάρχουν και άλλες καινοτομίες στο σόου για να περιμένουν οι θεατές με ανυπομονησία».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ