2023-05-09 17:03:42
Φωτογραφία για Σχέσεις εμπιστοσύνης έχει χτίσει ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος
Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, υποψ. Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επισκέφθηκε χθες το Αγρίνιο, όπου συνάντησε πολίτες, φίλους, και υποστηρικτές..... Με ιδιαίτερη θέρμη του εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις παρεμβάσεις που έκανε στη Βουλή για την ανάπτυξη της πόλης και για την παραμονή των πανεπιστημιακών τμημάτων στο Αγρίνιο και την αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των φοιτητών. Ο κ. Κωνσταντόπουλος με την αφορμή αυτής της συνάντησης έγραψε στα προσωπικά του social media:

«Το Αγρίνιο είναι μεγάλο αστικό κέντρο της Δυτικής Ελλάδας. Οι παρεμβάσεις μου μέσα στη Βουλή για το Αγρίνιο ήταν συνεχείς. Για την παραμονή των πανεπιστημιακών τμημάτων στην πόλη, για τη μετονομασία του τότε Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων σε Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος, ώστε να μπορούν οι φοιτητές του με ισχυρή αιτιολογική βάση να διεκδικήσουν την αναγνώριση επαγγελματικών δικαιωμάτων
. Για την επανίδρυση του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Πατρών με έδρα το Αγρίνιο που καταργήθηκε εν μία νυκτί από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας να παραδέχεται σε επίκαιρη ερώτησή μου ότι δεν υπήρχε καμία αιτιολογία για την κατάργηση. Για την ενίσχυση του Νοσοκομείου του Αγρινίου. Για την κάθετη συνδετήρια Οδό Αγρινίου-Ιονίας Οδού με σύνδεση Πλατυγιάλι και Ε65. Για την ολοκλήρωση του Οδικού Άξονα Αγρινίου Καρπενησίου και άλλες πολλές. Αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση που οι πολίτες το αναγνωρίζουν και έχουμε σχέση εμπιστοσύνης. Στις 21 Μαΐου συνεχίζουμε μαζί και μαζί με το ΠΑΣΟΚ κάνουμε την αλλαγή πράξη.»
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ