2023-05-18 16:32:16
Φωτογραφία για DIY Καλοκαιρινά διακοσμητικά τοίχου από ξύλο - θαλασσόξυλα
Το ξύλο είναι το πιο καλάισθητο φυσικό υλικό για κάθε είδους DIY - Κατασκευές και πολύ ιδιαίτερα καλοκαιρινά διακοσμητικά τοίχου μπορούν να δημιουργηθούν από κάθε είδος ξύλου όπως θαλασσόξυλα, φθαρμένες σανίδες ή και πηχάκια-σανιδάκια κομμένα στο κατάλληλο σχήμα.   

Στην ίδια κατασκευή μπορούν και να συνδυαστούν διαφορετικά είδη ξύλου ενώ ακρυλικά αλλά και χρώματα κιμωλίας είναι τα καταλληλότερα για το βάψιμο κατασκευών αυτής της μορφής, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κάδρα αλλά και σαν κρεμάστρες τοίχου (αν στο κατάλληλο σημείο ανάλογα με το σχήμα της κατασκευής βιδωθούν γαντζάκια) ή ρολόγια (με την προσαρμογή πάνω στο ξύλο ενός μηχανισμού ρολογιού). 

Ένα θέμα έντονα καλοκαιρινό είναι ασφαλώς το πιο κατάλληλο για εποχιακές κατασκευές αυτής της μορφής που θα στολίσουν εξαιρετικά όχι μόνο το εσωτερικό αλλά και εξωτερικούς χώρους του σπιτιού, το μπαλκόνι ή έναν τοίχο στον κήπο. 


Σπιτάκια, βάρκες, φάροι, γλάροι μπορούν να απεικονιστούν με ξύλινα κομμάτια στα κατάλληλα σχήματα δημιουργώντας ένα πολύ ιδιαίτερο σύνολο, για την δημιουργία του οποίου αυτό που κυρίως χρειάζεται είναι υπομονή και φαντασία. 

Εκτός του ξύλου στην ίδια κατασκευή μπορούν να ενσωματωθούν και κάθε είδους άλλα φυσικά ή θαλασσινά υλικά όπως κλαδάκια, βότσαλα, κοχύλια κλπ. 

Για την συγκόληση - στερέωση των κομματιών τόσο μεταξύ τους όσο και πάνω στην βάση της κατασκευής θα χρειαστείτε θερμοκολλητικό πιστόλι ή μια διάφανη ισχυρή κόλλα γενικής χρήσης.  

Ακόμη και αν τα αντικείμενα σχηματιστούν πάνω σε ένα κομμάτι ξύλου με πολύ απλό τρόπο, που δεν απαιτεί ιδιαίτερες εξειδικευμένες γνώσεις και βαφτούν σε έντονες αποχρώσεις το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και σε κάθε περίπτωση μοναδικό, όπως συμβαίνει με κάθε τύπου χειροποίητη κατασκευή. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ