2023-06-06 14:05:00
Φωτογραφία για Δεύτερη Υπόθεση για Πολιτικό, Διοικητικό , Νομικό Έλεγχο.  Που βρίσκεται  η αποθήκη καυσίμων  στη ΔΕ Παλαίρου;   Οι Αρμόδιοι του Δήμου σε Πολιτικό και Διοικητικό Επίπεδο έχουν το λόγο. Επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης Υπάρχει;.



 

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ  ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ .

 ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

 από τη σύσταση του μέχρι σήμερα.

Είμαι στη διάθεση κάθε Διοικητικής Αρχής, κάθε Ελεγκτικής Αρχής και κάθε Εισαγγελικής Αρχής. 

 



Γράφει ο Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής 

Μαθηματικός

Μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης

  06-06-2023

>.......

 

(Προδημοσίευση από το δεύτερο βιβλίο μου , που σύντομα κυκλοφορεί με τίτλο.

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ- ΒΟΝΙΤΣΑΣ  2011-2021. Ανελέητη, αδιαφανής και όχι μόνο κατασπατάληση του Δημοσίου χρήματος).

 

                                   Αγαπητοί  Αναγνώστες

Πολλές φορές έχω γράψει, ότι γνωρίζω πολύ και πολλά περισσότερα από αυτά που  έχω δημοσιεύσει.  Δεσμεύτηκα ότι θα τα ανακοινώσω ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.  Τούτο πράττω και σήμερα.

 

Στο γραφείο του  ρώτησα τον Προϊστάμενο της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου κ Αδάμη Αθανάσιο. Ο Δήμος μας είχε αποθήκη καυσίμων το 2019;  Μου απάντησε  :

>.  Από την απάντηση συνάγεται ευθέως το συμπέρασμα. Η μη ύπαρξη αποθήκης καυσίμων  σημαίνει  και μη ύπαρξη αρμόδιου για την αποθήκη καυσίμων. Έξαλλου ο ορκωτής λογιστής , ο οποίος επιλέγεται από το Δήμο και πληρώνεται από το Δήμο,  σε δύο τουλάχιστο συνεδριάσεις του ΔΣ  με θέμα , Απολογισμός Οικονομικού έτους, είπε

>

 Οι πάντες αντιλαμβανόμαστε ότι ούτε καν επίσημη ηλεκτρονική συγκεντρωτική  καταγραφή υπάρχει στην οποία να φαίνονται τα υλικά που αγοράζονται και τα υλικά που ξοδεύονται. Κατά τη γνώμη μου αυτό ονομάζεται πλήρης αδιαφάνεια με ότι αυτό συνεπάγεται.

 Έχω στο αρχείο μου,  ανάμεσα σε πάρα πολλά άλλα ,  δύο επίσημα έγγραφα του Δήμου. Στα έγγραφα αυτά ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης  Γεώργιος- Θεόδωρος βεβαιώνει ότι τρεις οδηγοί του Δήμου το 2019 με τα ονόματα τους  , προ των Δημοτικών εκλογών του 2019,  ( οι οποίοι  ήταν μέλη της επιτροπής καυσίμων) παρέλαβαν από προμηθευτή καυσίμων της ΔΕ Παλαίρου  καύσιμα , τα οποία παρέδωσαν στον αρμόδιο της αποθήκης καυσίμων του Δήμου. Η σύμβαση έγινε μεταξύ Δήμου και προμηθευτή καυσίμων του Δήμου από τη ΔΕ Παλαίρου  ΓΙΑ ΤΗ ΔΕ ΠΑΛΑΙΡΟΥ.

Με βάση λοιπόν τα παραπάνω , οι παρακάτω ερωτήσεις  χρήζουν  ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ σαφών και δικαιολογημένων.  Οφείλουν ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης και ο τότε Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ Στούπας να απαντήσουν.

1)Ο Δήμος μας έχει αποθήκες ή αποθήκη καυσίμων  και ποιος ή ποιοι είναι οι αρμόδιοι ή ο αρμόδιος των αποθηκών  ή της αποθήκης ;

2)Ειδικότερα στη ΔΕ Παλαίρου  έχει αποθήκες ή αποθήκη καυσίμων  και ποιος ή ποιοι είναι οι αρμόδιοι ή ο αρμόδιος ;  Παραλάβατε τέτοια αποθήκη το 2014; Δημιουργήθηκε τέτοια αποθήκη επί των ημερών σας; 

3)Ερωτάται ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών τη περίοδο 2011 –  τέλη Αυγούστου το 2014 Φερεντίνος  Ευθύμιος παρέλαβε-  παρέδωσε τέτοια αποθήκη καυσίμων στη ΔΕ  Παλαίρου; Υπήρχε τέτοια αποθήκη καυσίμων;

3) Ερωτάται ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών από 01-09-2019 μέχρι σήμερα  Βίτσας Δημήτριος  παρέλαβε  τέτοια αποθήκη καυσίμων;  Αν ναι, που υπάρχει αυτή  στη ΔΕ Παλαίρου;  Γιατί ΔΕΝ απάντησε ο Αντιδήμαρχος κ Βίτσας ΟΥΔΕΠΟΤΕ μέχρι τώρα σε σχετική μου συνημμένη  αίτηση ; Γνωρίζει τι ορίζει ο Κώδικας Διοικητικής  Διαδικασίας και το ισχύον νομικό πλαίσιο;

3) Το 2019  που έχει σχέση με τη παραπάνω προμήθεια καυσίμων, προμηθευτής  ήταν η εταιρεία καυσίμων  μέλος της οποίας ήταν ο  Αντιδήμαρχος κ  Τσακάλης Κων/νος. Μιλάμε για  σύμβαση του Φλεβάρη του 2019.  Ο Αντιδήμαρχος κ Τσακάλης ορίστηκε την 01-09-2019 από τον Δήμαρχο Αποστολάκη Στο Δήμο μας τη τρέχουσα Δημοτική περίοδο , από 01-09-2019 μέχρι σήμερα την αρμοδιότητα αυτή έχει ο Αντιδήμαρχος  κ Τσακάλης Κων/νος.

Αυτό ορίζει η με αριθμό 76/2019 απόφαση του Δημάρχου, η οποία αναρτημένη στη διαύγεια με ΑΔΑ : 9 Ο 83Ω6Ζ –ΕΥΚ με αριθ πρωτ 10063 ημερ 02-09-2019 και θέμα

 Ορισμός Αντιδημάρχων και εκχώρηση αρμοδιοτήτων. Συγκεκριμένα, Τον  Κωνσταντίνο Τσακάλη του Νικολάου με τις παρακάτω καθ΄ ύλην αρμοδιότητες για όλες τις Δημοτικές Ενότητες: Η ευθύνη παρακολούθησης ,συντήρησης, καλής λειτουργίας και συμπλήρωσης του μηχανολογικού εξοπλισμού του Δήμου. κλπ Ανάμεσα στις αρμοδιότητες του είναι και αυτές που έχουν να κάνουνε με τις αποθήκες του Δήμου και τη κίνηση των οχημάτων του Δήμου.

Ερωτάται ο Αντιδήμαρχος κ Τσακάλης  από 01-09-2019 μέχρι σήμερα,  παρέλαβε  τέτοια αποθήκη καυσίμων την 01-09-2019;  Αν ναι, που υπάρχει αυτή  στη ΔΕ Παλαίρου; Πότε κατασκευάστηκε; Ποιος την παρέλαβε;

                                        Αγαπητοί Συνδημότες

Οφείλουν οι πάντες να κατανοήσουνε το εξής βασικό.  Στην Δημοκρατία υπάρχει  αυτός που διοικεί και αυτός που ελέγχει. Ουδείς ζήτησε τη ψήφο των πολιτών χωρίς τη θέληση του .

 Η Δημοτική Αρχή ελέγχεται  από τη πλευρά μου σε ότι αφορά τις πολιτικές που εφαρμόζει.  Ουδέποτε ασχολήθηκα με πρόσωπα.  Αυτή την αταλάντευτη πορεία ακολουθώ  40 χρόνια τώρα.  Αυτή την αταλάντευτή πορεία θα ακολουθήσω δια βίου. 

Κάποιοι προσπαθούνε τη πολιτική αντιπαράθεση να τη μετατρέψουν σε προσωπική αντιδικία.  Είμαι πολύ έμπειρος στη πολιτική. Δεν θα πέσω στη παγίδα τους.  Θα το πάω μέχρι τέλους έναντι οποιουδήποτε προσωπικού κόστους.

Είμαι ελεύθερος και δεν χρωστάω τίποτε και σε κανένα. Τα πάντα τα οφείλω στους γονείς μου. Αιωνία η μνήμη τους. Δεν φοβάμαι κανένα παρά μόνο το ΘΕΟ.

Το γνωρίζω έρχομαι σε αντίθεση με μεγάλα πολιτικά και οικονομικά συμφέρονται.  Δεν πτοούμαι όμως.  Σταθερά και ανένδοτα   πορεύομαι και θα πορευτώ.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ. 

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

                         Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ.

Στις σελίδες 59 και 60 του πρώτου βιβλίου μου αναφέρεται.

1.> ( Σόλων).

2. Και , καταλάβετε  το, άρχοντες: > ( Ηράκλειτος)




ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ