2023-06-12 19:19:41
Φωτογραφία για Στην Καστοριά το 4o σεμινάριο χρηματοοικονομικής διαχείρισης φαρμακείου



Με την συμμετοχή περισσοτέρων από 70 φαρμακοποιών πραγματοποιήθηκε το τέταρτο σεμινάριο για τη χρηματοοικονομική διαχείριση φαρμακείου, στην Καστοριά, από τον τοπικό Φαρμακευτικό Σύλλογο σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γρεβενών, Ημαθίας, Καστοριάς, Κοζάνης, Πέλλας & Φλώρινας.

Αρχικά χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Καστοριάς κ. Ιωάννης Σαββόπουλος, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι η είσοδος των υπηρεσιών στο χώρο του φαρμακείου πρέπει να συνοδεύεται από τη σωστή εκπαίδευση και εξήρε το ρόλο του ΙΔΕΕΑΦ σε αυτό τον τομέα. Παραβρέθηκαν επίσης οι πρόεδροι του Φ.Σ. Γρεβενών κ. Σωκράτης Κουρέλλας, η κυρία Σοφία Κατή του Φ.Σ. Ημαθίας, η κυρία Μαρία - Θηρεσία Χαραμή του Φ.Σ. Κοζάνης, και ο κ. Κοσμάς Δουλκερίδης του Φ.Σ. Πέλλας. 

Ο Πρόεδρος του ΙΔΕΕΑΦ και Α  ́ Αντιπρόεδρος του Π.Φ.Σ. κ. Σεραφείμ Ζήκας μιλώντας για τον ρόλο του φαρμακείου σε ένα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον, ανέφερε πώς...

 

 


 «η βιωσιμότητα του εξαρτάται από τον βαθμό προσαρμοστικότητας του. Το φαρμακείο είναι επιστημονικός και επιχειρηματικός οργανισμός. Κρινόμαστε καθημερινά από τους ασθενείς μας, από τους συνεργάτες μας από τους προμηθευτές μας και όλους όσοι εμπλέκονται στην αλυσίδα διακίνησης των φαρμακευτικών προϊόντων. Στόχος μας είναι ένα δώσουμε τα εφόδια στον φαρμακοποιό για να μετεξελίξει το φαρμακείο της επομένης εικοσαετίας . Μπορούμε και προτείνουμε για το μέλλον», κατέληξε.



Εισηγητής του σεμιναρίου με κεντρικό τίτλο «Εφαρμοσμένα χρηματοοικονομικά φαρμακείου-από την θεωρία στη πράξη» ήταν ο κ. Αλέξανδρος Δεληκούρας, σύμβουλος επιχειρήσεων, με πολύχρονη εμπειρία στην υποστήριξη και στη συμβουλευτική λειτουργίας φαρμακείων.

 

Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος


farmakopoioi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ