2023-06-13 14:30:03
Φωτογραφία για Κατερίνα Καινούργιου: Το καρφί για την τηλεθέαση
Με το τηλεοπτικό μέλλον της Μπέττυς Μαγγίρα και τις γενικότερες εξελίξεις στα κανάλια για τη νέα σεζόν ασχολήθηκαν η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της.

Με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από τις φετινές μεταγραφές, η παρουσιάστρια του Alpha έκανε το δικό της σχόλιο για την επιείκεια που δείχνουν οι δημοσιογράφοι απέναντι σε πρόσωπα και εκπομπές που δεν τα πηγαίνουν καλά σε τηλεθεάση.

«Φέτος είναι όλοι κερδισμένοι για κάποιον λόγο, το λέω καλοπροαίρετα. Τι εννοώ… τις εποχές που η δική μας ομάδα έκανε μονοψήφια, με έβριζαν όλη μέρα. Ότι θα μείνω χωρίς δουλειά, πόσο άχρηστη είμαι», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εγώ παρακολουθώ κάποια πράγματα στα sites και πιστεύω ότι βλέπω άλλη τηλεόραση. Πλέον έχω κάνει λίστα, λέω: γράφει στο τάδε site ο Κωνσταντινίδης, τον παρακολουθώ όλη τη σεζόν και είμαι σίγουρος ποια είναι η κολλητή του του μιλάει όλη μέρα στο τηλέφωνο, του στέλνει τούρτες, δεν ξέρω τι γίνεται», σχολιάζει από την πλευρά του ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.


«Αν κάνω μεταγραφή και πάρω τα περισσότερα χρήματα στην πιάτσα – υποθετικά μιλάω – και κάνω μία εκπομπή που δυσκολεύομαι να πιάσω το 6-7%, υπάρχουν δύο τρόποι… ή να βγω και να πω ευθαρσώς ότι απέτυχα ή να αρχίσω να το κουκουλώνω όσο κουκουλώνεται. Ζούμε την εποχή του απίστευτου κουκουλώματος. Όλοι είμαστε πρώτοι», σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Ξαφνικά βλέπω εκπομπές φέτος που είναι στο 6-7% και παντού λένε: πήγε εξαιρετικά, τα κατάφερε. Δεν ξέρω, ίσως κάποιους τούς αγαπάνε πιο πολύ οι δημοσιογράφοι… Αν εγώ κάνω μονοψήφια, θα πέσουν να με φάνε», τόνισε σε άλλο σημείο επί του θέματος η Κατερίνα Καινούργιου.

ΣΧΟΛΙΟ: Πάντως η  Μπέττυ Μαγγίρα όπως και η Ελένη Τσολάκη για τα δεδομένα του OPEN τα πάνε περίφημα... Δεν είναι ALPHA, ούτε Barking Well Media με τους γνωστούς μηχανισμούς Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ