2023-06-14 08:20:03
Φωτογραφία για Στον «πάγο» οι «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1;

Ο ANT1 επιστρέφει δυναμικά τη νέα σεζόν, στον ανταγωνισμό της μυθοπλασίας. Τα χαρτιά του είναι πολύ δυνατά, καθώς έρχονται παραγωγές που θα συγκινήσουν και θα αγγίξουν τους τηλεθεατές. Σειρές όπως “Η Μάγισσα”, “Ένας από Εμάς”, “Γυναίκες της Φωτιάς” βρίσκονται καθ’ οδόν για να προβληθούν στην μικρή οθόνη. Τι γίνεται, όμως, με τις Ψυχοκόρες, τη σειρά εποχής που σκέφτεται να βγάλει στον αέρα ο ANT1;

Το σενάριο της νέας σειράς, το οποίο υπογράφει η Πένυ Φυλακτάκη, εστιάζει σε νεαρές κοπέλες, οι οποίες έρχονται από την επαρχία στην Αθήνα, για να προσφέρουν οικιακές υπηρεσίες σε ανθρώπους της ανερχόμενης αστικής τάξης. Μοναδική τους ελπίδα να νυμφευθούν σύντομα έναν καλό και εργατικό άντρα, όμως τα εμπόδια στον δρόμο τους είναι πολλά.

Στην νέα και πολυαναμενόμενη σειρά, θα δούμε αγαπημένους ηθοποιούς του θεάτρου και της τηλεόρασης, όπως την Δήμητρα Ματσούκα, τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, την Γιούλικα Σκαφιδά, την Μαρίνα Ασλάνογλου, τον Ταξιάρχη Χάνο, τη Νεκταρία Γιαννουδάκη και τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, σε έναν ρόλο έκπληξη! Μια από τις «Ψυχοκόρες» θα υποδυθεί η Μαριάννα Κιμούλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly.com, οι “Ψυχοκόρες” ίσως και να μη προορίζονται για αυτή τη σεζόν. Υπάρχουν πιθανότητες η σειρά αυτή να προβληθεί τον Οκτώβριο του 2024. Άλλωστε, ο ANT1 βρίσκεται σε ετοιμασίες για τη “Μάγισσα”, τη σειρά εποχής που “έκλεισε” την πρεμιέρα της τον Σεπτέμβρη.. Θα αποτελείται από 60 επεισόδια και δεν αποκλείεται να πάρει και το πράσινο φως για δεύτερο κύκλο, αν η αγάπη του κοινού είναι μεγάλη.

Αναμένεται να δούμε πότε θα πάρουν θέση και οι Ψυχοκόρες στο πρόγραμμα του ANT1, μία ακόμη ιστορία εποχής που θα μας ταξιδέψει πίσω στον χρόνο.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ