2023-06-14 13:00:00
Φωτογραφία για Ο Λιάγκας έχει αυτοκαταστροφικές τάσεις...
Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για το Athens Pride, με αφορμή την αντίδραση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου σχολίασαν στο Happy Day, το πρωί της Τετάρτης 14/6.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναρωτήθηκε πώς ο παρουσιαστής έκανε αυτές τις δηλώσεις, όταν την έχει πατήσει στο παρελθόν με λεγόμενά του. «Ο Γιώργος, που την έχει πατήσει, πώς τις κάνει αυτές τις δηλώσεις;» είπε χαρακτηριστικά.

«Νομίζω ότι δεν τον πειράζει. Τον Γιώργο τον θρέφουν αυτές οι δηλώσεις στην πραγματικότητα», επεσήμανε η Τίνα Μεσσαροπούλου και τον Δημήτρη Παπανώτα να λέει: «Λάθη, λάθη, λάθη. Έχει αυτοκαταστροφικές τάσεις. Αυτό είναι μία ανόητη άποψη. Εκκεντρικούς, ανεύθυνους, γελοίους βρίσκεις παντού, είτε είναι άντρες, είτε είναι γυναίκες, γκέι, στρέιτ».

«Αυτά είναι ευαίσθητα θέματα, στα οποία και να έχεις μία άποψη, πρέπει να προσέχεις πώς τη διατυπώνεις. Θέλω να πιστεύω ότι ο Γιώργος δε γενίκευσε και δεν προσέβαλε τους πάντες γιατί φαντάζομαι ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει δώσει μάχη για τα δικαιώματα. Ίσως ήθελε να εστιάσει σε κάποιες περιπτώσεις ανθρώπων με μία πιο εκκεντρική εμφάνιση» πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και κατέληξε: «Δεν πρέπει να τσουβαλιάζεις και να γενικεύεις μία τόσο σημαντική πρωτοβουλία και εκδήλωση, επειδή κάποιοι ήταν υπερβολικά εκκεντρικοί και υπερβολικά βαμμένοι».

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ