2023-06-14 16:23:48
Φωτογραφία για ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: κ. Δήμαρχε, το ερώτημα είναι ξεκάθαρο: θα προσφύγετε κατά της απόφασης που δίνει παράταση 2,5 ακόμα χρόνια για ολοκλήρωση του έργου της μαρίνας στο Μεσολόγγι; - Όλγα Δασκαλή



κ. Δήμαρχε,

Με άρθρο μας στις 19 Απριλίου, σας είχαμε ενημερώσει ότι στις 2 Μαϊου 2023, λήγει η προθεσμία – τρίτη κατά σειρά – για την ολοκλήρωση του έργου της Μαρίνας. https://olgadaskali-ischirosdimos.gr/marina-messolonghi/....



Η πρόταση μας τότε όπως και τώρα παραμένει ίδια: «Να γίνει επαναδημοπράτηση του έργου και να δοθεί η αξιοποίηση του χώρου σε έναν υπεύθυνο, ποιοτικό και οικονομικά υγιή φορέα διαχείρισης».



Τη δική σας πρόταση δυστυχώς, δεν τη γνωρίζουμε.



Συμπερασματικά λοιπόν, η μη προσφυγή εκ μέρους σας κατά το παρελθόν στην αρμόδια αρχή αλλά και τώρα, στο αρμόδιο δικαστήριο και η άρνησή σας να πάρετε οποιαδήποτε πρωτοβουλία, υποδεικνύει ότι ακολουθείτε την ίδια στάση με τον προηγούμενο Δήμαρχο.

Λειτουργείτε ως Πόντιος Πιλάτος και αποποιείστε την ευθύνη, ενώ ο Δήμος ψυχορραγεί.

Μέχρι σήμερα έχουμε απευθυνθεί δημόσια προς εσάς δεκάδες φορές για το θέμα, σας κάναμε συνεχείς ερωτήσεις στο δημοτικό συμβούλιο και εσείς αρνείστε πεισματικά να ενημερώσετε τους πολίτες για τη θέση σας στο συγκεκριμένο ζήτημα της πόλης.

Θεωρούμε επιβεβλημένο οι Βουλευτές της περιοχής μας, να τοποθετηθούν επί του θέματος και να πάρουν ξεκάθαρη θέση για το τι θα γίνει με την αξιοποίηση του εν λόγω χώρου, το ίδιο οφείλουν να πράξουν και οι υποψήφιοι για τον δημαρχιακό θώκο.

Πλέον δεν υπάρχει χρόνος ούτε για υπεκφυγές, ούτε για παρακολούθηση του θέματος εξ αποστάσεως. Οι προθεσμίες τρέχουν.

κ. Δήμαρχε,

Σας ρωτάμε ξεκάθαρα: θα προσφύγετε κατά της απόφασης που δίνει παράταση 2,5 ακόμα χρόνια για ολοκλήρωση του έργου;

Εκ μέρους του συνδυασμού

"Ισχυρός Δήμος - Δυνατές Κοινότητες - Ευημερία Πολιτών"

Επικεφαλής συνδυασμού Όλγα Δασκαλή 




ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ