2023-06-15 07:07:16
Φωτογραφία για Λήξη του Προγράμματος Προληπτικού οδοντιατρικού Ελέγχου παιδιών  στο Κοινωνικό Οδοντιατρείο του Δήμου Αγρινίου
Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 30/5/2023 για το σχολικό έτος 2022-2023 το Πρόγραμμα Προληπτικού Οδοντιατρικού Ελέγχου παιδιών στο Κοινωνικό Οδοντιατρείο με την εξέταση των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αγρινίου. Το πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων προληπτικής ιατρικής και προαγωγής της υγείας που υλοποιεί ο Δήμος Αγρινίου.

Οι εθελοντές οδοντίατροι, μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αγρινίου, εξέτασαν συνολικά 303 παιδιά-μαθητές Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας και χορήγησαν Ατομικά Δελτία προληπτικού οδοντιατρικού ελέγχου, προκειμένου οι γονείς τους να ενημερωθούν για τυχόν προβλήματα και για τη σωστή και έγκαιρη αντιμετώπιση τους.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από το Δήμος από το 2013 και έχει στόχο τη διατήρηση της στοματικής υγείας των παιδιών.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Καλαντζής για ακόμη μια φορά ευχαριστεί τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αγρινίου για την εθελοντική προσφορά του και την άριστη συνεργασία, όχι μόνο στο Πρόγραμμα Προληπτικού Οδοντιατρικού Ελέγχου παιδιών, αλλά συνολικά στις δράσεις του Κοινωνικού Οδοντιατρείου του Δήμου Αγρινίου.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με την έναρξη της νέας σχολική περιόδου.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΙΕΘΥΝΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ