2023-06-15 12:00:04
Φωτογραφία για Τσιμτσιλή για Μενεγάκη – Πούμπουρα: «Πόνεσε αυτό...»
Την ατάκα όλο νόημα της Ελένης Μενεγάκη στον Σάββα Πούμπουρα σχολίασαν στο Happy Day, το πρωί της Πέμπτης 15/6. «Αφήστε την κάμερα πάνω του, τη ζητάει τρία χρόνια» ήταν η φράση «φωτιά» της παρουσιάστριας για τον συνεργάτη της, ο οποίος φημολογείται ότι ολοκληρώνει φέτος τη συνεργασία του μαζί της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε χαρακτηριστικά: «Είναι αυτό που η Ελένη δεν απαντάει, αλλά όταν απαντήσει, γίνεται με έναν τέτοιο τρόπο που λες “πόνεσε αυτό!”. Εντάξει παιδιά… Από ό,τι έχω καταλάβει, ο Σάββας Πούμπουρας προσπαθεί να είναι άνετος, να δείξει ότι δεν τον έχει ενοχλήσει κάτι».

«Αφού όλοι ενοχλούνται από την εκπομπή της Ελένης, γιατί πηγαίνουν εκεί να δουλέψουν;» αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Σε αυτό δεν έχεις άδικο, γιατί από τη στιγμή που θεωρείς ότι δεν έχεις τον χρόνο που θα ήθελες ή ονειρευόσουν ή πίστευες…» αποκρίθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον Δημήτρη Παπανώτα να επισημαίνει πως κατά τη γνώμη του δεν ήταν ατάκα με κακία, αλλά με… χαριτωμενιά και την Τίνα Μεσσαροπούλου να τονίζει ότι το ύφος της Ελένης τα έλεγε όλα!


Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Απλώς η Ελένη, από όσα γνωρίζω κι εγώ, το ότι επιλέγει μία ημέρα που όλες οι εκπομπές έχουν παίξει τις δηλώσεις του και τον έχουν συζητήσει, μιλούν για τις μπηχτές και τα υπονοούμενά του και για το αν θα συνεχίσει, το ότι λέει «δώστε του την κάμερα, τη ζητάει τρία χρόνια» είναι κάτι που μεταξύ αστείου και σοβαρού, είναι αιχμηρό.

Η Ελένη ποτέ δεν υπόσχεται κάτι σε κάποιον προκαταβολικά από αυτό που σκοπεύει να δώσει. Όποιος πάει, ξέρει ότι μπορεί μία δεδομένη περίοδο να έχει μεγαλύτερη προβολή και κατοχή μπάλας και μία άλλη περίοδο –είτε αυτό λέγεται σκαλέτα, είτε διάθεση της Ελένης- να είναι έχει πιο περιορισμένο ρόλο. Όποιος πάει εκεί, θα έπρεπε να το ξέρει».

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ