2023-06-16 12:35:02
Φωτογραφία για Μπέττυ Μαγγίρα για Πούμπουρα: «Τρομερή μπηχτή, δεν είναι πολύς ντόρος για το τίποτα όταν...»
Το unfollow του Σάββα Πούμπουρα στην Ελένη Μενεγάκη μετά την ατάκα όλο νόημα της παρουσιάστριας στον «αέρα» της εκπομπής της σχολίασαν στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», με τη Μπέττυ Μαγγίρα να παίρνει θέση υπέρ της Ελένης.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε αρχικά: «Η ατάκα που πυροδότησε τα πνεύματα ήταν «αφήστε την κάμερα πάνω του, 3 χρόνια τη ζητάει». Η ατάκα όμως του Σάββα που από ό,τι ξέρω ότι τη λέει συνέχεια είναι «κάμερα σε εμένα παρακαλώ», το λέει ως μότο. Μήπως λοιπόν η Ελένη το είπε λίγο χιουμοριστικά;».

«Την Ελένη την καταλαβαίνεις, αυτό είναι το χαρακτηριστικό της. Όταν τη γνωρίσεις και την καταλάβεις, θα καταλάβεις από το ύφος και τον τόνο της φωνής της πότε έχει νεύρα. Αυτή η ατάκα ήταν μία μικρή μπηχτή. Χιουμοριστικά θα πω ότι όταν επέλεξε αυτούς τους συνεργάτες, μάλλον δεν κοίταξε τα άστρα» είπε με τη σειρά του ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

«Ο Σάββας περνάει το μήνυμά του με την ανάρτηση που έκανε και γράφει «αυτά που λες για κάποιον άλλον, δείχνουν πολλά περισσότερα για σένα». Αυτό είναι τρομερή μπηχτή. Αυτό αναιρεί το γεγονός που είπε «πολύ ντόρος για το τίποτα». Δεν είναι πολύς ντόρος για το τίποτα όταν βγαίνεις και λες αυτό στο Instagram. Όταν λες τέτοια ατάκα εσύ Ελένη για μένα, δείχνει πολλά περισσότερα για σένα παρά για μένα. Αυτό εννοεί, είναι ξεκάθαρο» πρόσθεσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ