2023-06-16 19:27:57
Φωτογραφία για Πόλεμος ανάμεσα σε Κοκλώνη - ΑΝΤ1: Τα 4 στοιχεία που το αποδεικνύουν...

 Νέος πόλεμος φαίνεται πως ανοίγεται ανάμεσα στον ΑΝΤ1 και στον Νίκο Κοκλώνη...και τίποτα δεν είναι τυχαίο. 

Έχουμε τα εξής δεδομένα: 

Πρώτον, η «Barking well media» διεκδικεί τη Μαγγίρα για την παραμονή της στο OPEN, ενώ ο ΑΝΤ1 θέλει διακαώς τη μεταγραφή της, είτε στην καθημερινή απογευματινή ζώνη είτε στο Σαββατοκύριακο. 

Δεύτερον, ο ΑΝΤ1 ήθελε από κοινού με το Mega να εντάξει τη νέα εταιρεία παραγωγής τους «Oscar productions» στο OPEN, με σκοπό να ανοίξουν την τηλεοπτική αγορά. Και ενώ το deal ήταν κοντά, ο Κοκλώνης τους το χάλασε. 

Τρίτον, προχθές ο ΑΝΤ1 ήταν το μόνο κανάλι που έπαιξε μέσω του κεντρικού του δελτίου ειδήσεων την απόρριψη του δικαστηρίου στην προσφυγή του Νίκου Κοκλώνη σε σχέση με τη μη δέσμευση της περιουσίας του. Ρεπορτάζ που προλόγισε ο Νίκος Χατζηνικολάου και προκάλεσε ερωτηματικό. 

Τέταρτον, από χθες έχει διαρρεύσει πως ο ΑΝΤ1 επιθυμεί να κρατήσει τη Σοφία Αλιμπέρτη άνευ «Barking well media», ενώ στην αντεπίθεση πέρασε σήμερα η εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Γεωργιάδης (που ανήκει στη συγκεκριμένη εταιρεία) ενημέρωσε το κοινό μέσα από την εκπομπή «Πρωινό Μας» πως ο Κοκλώνης θέλει το «Ζήσε Αλλιώς» της Αλιμπέρτη να φεύγει από τον ΑΝΤ1 και να μετακομίζει στο OPEN. 

Τυχαία όλα αυτά; Δύσκολο...



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ