2023-06-17 13:20:02
Φωτογραφία για Το καρφί της Τσολάκη για την μεταγραφή Κωνσταντάρα στην Φαίη Σκορδά
Η Ελένη Μενεγάκη, ο Σάββας Πούμπουρας και οι μεταξύ τους σχέσεις στην εκπομπή ήταν το θέμα συζήτησης στο Open Weekend, όταν μία αναφορά του Λάμπρου Κωνσταντάρα στην Φαίη Σκορδά έδωσε την αφορμή στην Ελένη Τσολάκη να κάνει ένα σχόλιο με υπονοούμενο.

«Πιστεύεις ότι αφορούσε την Ελένη Μενεγάκη αυτή η κίνηση του Σάββα;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια. «Ε ποιον αφορούσε την Φαίη Σκορδά; Την Ελένη αφορούσε» απάντησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Πώς σου ήρθε η Φαίη Σκορδά στο μυαλό ρε Λάμπρο; 2,5 χρόνια δεν σου έχει έρθει πάντως. Μόνο για το ρεπορτάζ. Τώρα έτσι στο άσχετο να θυμηθείς την Φαίη…» είπε με νόημα η Ελένη Τσολάκη. «Δεν έχουμε συζητήσει ξανά ποτέ; Πω πω τέλος πάντων» είπε χαμογελώντας ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ενώ η Ελένη Τσολάκη έστειλε τα φιλιά της και την αγάπη της στην Φαίη Σκορδά. Ο Δημήτρης Μηλιόγλου ανέφερε στο τέλος: «Σε αφήνω τώρα στην επόμενη».

Όπως σας ενημερώσαμε μέσα απο το tvnea.com σε ένα αποκλειστικό του GRXPRES ο δημοσιογράφος, έχει συμφωνήσει την επόμενη σεζόν να βρίσκεται στον ΣΚΑΙ και στο πλευρό της Φαίης Σκορδά.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ