2023-06-18 19:14:01
Φωτογραφία για «Ψήφο στο ΠΑΣΟΚ για να ξαναγίνει η δημοκρατική προοδευτική παράταξη ισχυρός πόλος έναντι της συντήρησης»

Κλιμάκια του Κινήματος στην Δ.Ε Θεστιέων- Παναιτώλιο, Καινούριο, Παράβολα- καθώς και στο Αιτωλικό



Με επικεφαλής την Χριστίνα Σταρακά ,κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ πριν λίγες μέρες, πριν από τη συγκλονιστική τραγωδία ανοιχτά της Πύλου, περιόδευσαν σε Παναιτώλιο, Καινούριο, Παράβολα..... ενόψει των εθνικών εκλογών της 25ης Ιουνίου. Μια μέρα αργότερα το ίδιο κλιμάκιο μαζί και με την υποψήφια βουλευτή Περσεφόνη Πιστιόλη περιόδευσαν στο Αιτωλικό.  Μετά το τριήμερο εθνικό πένθος, κλιμάκια του Κινήματος ξεκίνησαν ξανά να οργώνουν κάθε γωνιά και χωριό της Αιτωλοακαρνανίας.     

 

Σε σχετική της ανάρτηση η Χριστίνα Σταρακά υπογραμμίζει τα εξής:

 

«Πριν από την ανείπωτη  τραγωδία  ανοικτά της Πύλου που πάγωσε δικαιολογημένα κάθε πολιτική δραστηριότητα, βρεθήκαμε μαζί με μέλη της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας σε Παναιτώλιο, Καινούριο, Παράβολα και την επόμενη μέρα  μαζί με την Περσεφόνη Πιστιόλη και μέλη της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας και της Τ.Ο. Μεσολογγίου στο Αιτωλικό.

 

Παντού συζητήσαμε τον στρατηγικό στόχο του Κινήματός μας: Να ξαναγίνει η δημοκρατική προοδευτική παράταξη ισχυρός πόλος έναντι της συντήρησης.

 

Παντού μιλήσαμε για το πρόγραμμά μας που μιλάει για μια ανταγωνιστική παραγωγική βάση, με πολλές καλές θέσεις εργασίας, ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος, υγεία, παιδεία, κοινωνική κατοικία για τα νέα ζευγάρια, αντιμετώπιση του δημογραφικού και αξιοπιστία στα εθνικά θέματα.

 

Πάνω σε αυτό το στρατηγικό στόχο, το πρόγραμμα, τη σοβαρότητα μπορεί να ακουμπήσει όλος ο δημοκρατικός κόσμος της χώρας και να πάψει να είναι σε ομηρία από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, που λειτούργησε ως «χρυσός χορηγός» της ΝΔ. Να ενώσουμε ξανά τις αγωνίες μας σε αυτή τη νέα προσπάθεια για να έχει ένα γνήσιο και ισχυρό αντίπαλο η Νέα Δημοκρατία του κ. Μητσοτάκη».

 


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ