2023-06-19 19:30:41
Φωτογραφία για Τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχθηκαν οι υποψήφιοι Βουλευτές ΝΔ Λευκάδας στην Αμφιλοχία – Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεσμεύθηκε εκ νέου για την υλοποίηση της υποθαλάσσιας ζεύξης –  Υποσχέθηκε ότι θα επισκεφθεί τη Λευκάδα ως Πρωθυπουργός
Στην επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Αμφιλοχία, παραβρέθηκαν σήμερα οι υποψήφιοι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, Γεωργία Αυγερινού και Βασίλης Παπαχρήστος. Ο κ. Μητσοτάκης έγινε δεκτός με ενθουσιασμό και συνθήματα από πλήθος κόσμου, με την ελληνική σημαία να κυριαρχεί στις εκδηλώσεις.

Για μια ακόμη φορά, έκανε ξεχωριστή αναφορά στη Λευκάδα και, ιδιαίτερα, στο έργο της υποθαλάσσιας ζεύξης, λέγοντας ότι η δέσμευσή του για υλοποίηση του έργου ισχύει στο ακέραιο, ενώ υποσχέθηκε ότι θα επισκεφθεί τη Λευκάδα ως πρωθυπουργός.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε ότι η χώρα χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση, με ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία και ορίζοντα τετραετίας, ώστε να κάνει πράξη τις αλλαγές για τις οποίες έχει δεσμευθεί και ζήτησε από τους πολίτες να επανεπιβεβαιώσουν την ισχυρή εντολή της 21ης Μαΐου.

Τόνισε ότι δεν υπάρχουν ούτε πολίτες, ούτε πόλεις δεύτερης κατηγορίας, καθώς, όπως είπε, η καρδιά της Ελλάδας χτυπά στην ελληνική περιφέρεια και αναφέρθηκε στο πρόγραμμα διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία.

Έκλεισε το χαιρετισμό του λέγοντας ότι δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού και ότι όλα κρίνονται από την αρχή, και έστειλε μήνυμα νίκης σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, τονίζοντας ότι νίκη της Νέας Δημοκρατίας είναι και νίκη της πατρίδας.
ximeronews
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ