2023-06-20 17:20:02
Φωτογραφία για Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Βρίσκομαι στο πρώτο κανάλι αυτή τη στιγμή»

Πρώτος τερματίζει τη φετινή τηλεοπτική σεζόν με την ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Ο γνωστός δημοσιογράφος βρέθηκε φέτος στην ομάδα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και είχε μια άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική χρονιά. Όπως αναφέρει, μάλιστα ο ίδιος η ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου έκοψε φέτος πρώτη το νήμα της τηλεθέασης και χαίρεται για την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μιλά στο okmag για τη φετινή επιτυχία, τη χημεία με την Κατερίνα Καινούργιου, αλλά και την απόφαση που έχει πάρει με τη σύζυγό του, Μαρία Δήμου και ζουν τα τελευταία 4 χρόνια στην Πάτρα με τα παιδιά τους: την Κάλλια και τον Αντώνη.

Σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται η τηλεοπτική σεζόν για την εκπομπή «Super Κατερίνα» που σημείωσε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Τι γεύση σου αφήνει η φετινή συνεργασία;

Είναι πολύ σημαντικό να κλείνει μια χρονιά με επιτυχία και να ξέρεις ότι είσαι η πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού

. Να σε δει και για τα θέματα της επικαιρότητας – γιατί φέτος η μισή εκπομπή ήταν με θέματα από την επικαιρότητα και κοινωνικά θέματα – αλλά και για να διασκεδάσει μαζί σου. Όλο αυτό φέρνει ένα βάρος, άπαξ και κόψεις πρώτος το νήμα ως ομάδα, και το λέω γιατί η Κατερίνα λειτουργεί ως ομάδα, αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να κάνεις του χρόνου ή τις επόμενες χρονιές κάτι λιγότερο. Οπότε έχουμε πάντα στο μυαλό μας αυτό, ότι ο κόσμος μας έχει εμπιστευτεί και πρέπει να φανούμε αντάξιοι. Σε αυτή τη δουλειά ποτέ δεν μπορείς να επαναπαυτείς. Κάθε μέρα δίνεις εξετάσεις. Όσες επιτυχίες κι αν έχεις, αν υπάρξει μια μικρή αποτυχία, τις κουκουλώνει.

Για του χρόνου υπάρχει επιθυμία να συνεχίσεις με την ομάδα της εκπομπής;

Επιθυμία υπάρχει. Βρίσκομαι στο πρώτο κανάλι αυτή τη στιγμή, στον Alpha, σε μια δυνατή εταιρεία παραγωγής που αναλαμβάνει και την ψυχαγωγική ζώνη του Open, που σημαίνει ότι του χρόνου θα υπάρχουν δεκάδες παραγωγές. Είμαι και 45 χρόνων, έχω δυο παιδιά και δεν αρκεί πια το να είσαι κάπου που απλώς να περνάς καλά. Τη δουλειά μου δεν την κάνω από ματαιοδοξόα, ούτε ως χόμπι. Όταν συζητάς, όμως, με όρους επαγγελματικούς υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβεις υπόψιν. Κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, αλλά και κανείς καλός δεν χάνεται.

Είσαι από τους ανθρώπους που δουλεύεις πολύ και η ομάδα της εκπομπής στο αναγνωρίζει αυτό.

Η δουλειά του δημοσιογράφου δεν είναι οι τρεις ώρες μπροστά στην κάμερα. Ούτε και να χτυπά 8ωρο στο γραφείο. Τα θέματα μπορεί να έρθουν στις 12 το βράδυ, στις 6 το πρωί και πρέπει να ξέρεις να τα διαχειριστείς. Άλλος θέλει μια ώρα να βγάλει ένα θέμα, άλλος 5 ώρες για το ίδιο θέμα και άλλος 5 λεπτά. Το θέμα είναι το αποτέλεσμα όταν υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός. Μόνο ανταγωνισμός υπάρχει με τις εκπομπές που έχουμε απέναντί μας, όχι συναγωνισμός. Στη δουλειά μας κρίνεσαι διαρκώς.

Στην προσωπική σου ζωή και έχοντας πια και δυο παιδιά, πώς μοιράζεις τον χρόνο σου, ώστε να τα προλαβαίνεις όλα;

Αυτός είναι ο τέταρτος χρόνος που μένουμε μόνιμα στην Πάτρα. Μένουμε σε ένα κτήμα, παραθαλάσσιο εκτός Πάτρας και είναι μια επιλογή που κάναμε με τη σύζυγό μου για να μεγαλώσουν τα παιδιά σε ένα διαφορετικό περιβάλλον. Έχουμε τα βιολογικά μας λαχανικά. τα οποία φροντίζω εγώ Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή που είμαι στην Πάτρα. Έχουμε τις κότες μας, τα κουνέλια μας, τον σκύλο μας και ζούμε ως φυσιολογικοί άνθρωποι. Αυτό θέλει πολλή δουλειά και προσπάθεια και από τη μεριά της συζύγου μου, γιατί για τέσσερις μέρες είναι μόνη με τα παιδιά. Η Κάλλια πηγαίνει πρώτη δημοτικού και ο Αντώνης στο προνήπιο και έχουν αρκετές απαιτήσεις. Είναι και η απουσία μου και το άγχος για το τι μπορεί να συμβεί στο σπίτι. Κάθε Παρασκευή, μετά την εκπομπή φεύγω και 3 το μεσημέρι είμαι στην Πάτρα και επιστρέφω Δευτέρα πρωί.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ