2023-06-21 08:40:02
Φωτογραφία για Στο OPEN η Ιωάννα Μαλέσκου; Για ποια ζώνη συζητά;

 Ένα βήμα πριν τις τελικές υπογραφές φαίνεται πως βρίσκονται τελικά, η Μπέττυ Μαγγίρα και η Ελένη Τσολάκη.

Τι μέλλει γενέσθαι με Μαγγίρα – Τσολάκη στο OPEN

Και μπορεί φέτος να έχουν περάσει από 40 κύματα και διάφορες προτάσεις από κανάλια, αλλά όλα δείχνουν ότι το θρίλερ της ανανέωσης στο OPEN λήγει και μάλιστα χωρίς εκπλήξεις και αλλαγές για τις δυο παρουσιάστριες.

Κι αυτό γιατί η μεν Μπέττυ Μαγγίρα παραμένει στην καθημερινή ζώνη και στο “Ποιος είναι πρωινιάτικα;” καθώς οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί να διαταράξει την ισορροπία ανάμεσα στις υπόλοιπες εκπομπές της Barking well media σε ανταγωνιστικά κανάλια και η δε Ελένη Τσολάκη συνεχίζει με το OPEN Weekend το Σαββατοκύριακο αν και πολύ θα ήθελε, εάν ήταν αυτό δυνατό, να μεταπηδήσει τις καθημερινές.

Η Μεσημεριανή ζώνη του OPEN

Παράλληλα, προχωρούν οι συζητήσεις για την μεσημεριανή ζώνη και την εκπομπή που θα πάρει τη θέση της εκπομπής της Μάριον Μιχελιδάκη και όχι δεν θα είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αυτή που θα αναλάβει τελικά την μεσημεριανή εκπομπή. Το ρεπορτάζ λέει ότι τελικά δεν επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές αλλά ένα νέο πολυσυζητημένο πρόσωπο και μάλιστα νεόκοπη μανούλα σαν την Κωνσταντίνα βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην συμφωνία για την εν λόγω ζώνη.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου κάνει και θα κάνει συζητήσεις με την Ιζαμπέλλα Σασλόγλου και συνεπώς με τον Νίκο Κοκλώνη για να επιστρέψει στα τηλεοπτικά μετά από έναν χρόνο αποχής με μια μεσημεριανή, ψυχαγωγική εκπομπή.

Πηγή: youfly.com - Τίνα Μεσσαροπούλου



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ