2023-06-21 18:00:43
Φωτογραφία για Το Σάββατο 24 Ιουνίου, Klik records 20th anniversary party



 

Το Σάββατο 24 Ιουνίου, η Klik records, η μεγαλύτερη ανεξάρτητη ελληνική δισκογραφική εταιρεία ηλεκτρονικής μουσικής, σβήνει 20 κεράκια και το γιορτάζει με ένα μεγάλο party, επιστρέφοντας σε έναν χώρο έκπληξη....... Από τις 20:00 και μέχρι αργά, στο μοναδικό Ploes, ακριβώς επάνω στο νερό και δίπλα στην πλατεία Νερού στο Π. Φάληρο, καλλιτέχνες της Klik records, αγαπημένες φωνές του ραδιοφώνου και καταξιωμένοι dj, διασκεδάζουν παλιούς και νέους φίλους με παλιές και νέες μουσικές, που αγαπήσαμε και αγαπάμε.

Επιστροφή σε ένα χώρο όπου, δέκα χρόνια πριν που η Klik records γιόρταζε με τον ίδιο τρόπο την πρώτη της, γεμάτη επιτυχίες, δεκαετία. Τα χρόνια πέρασαν, το τότε ‘’Ploto’’, έγινε ‘’Ploes’’, ανανεωμένο, έτοιμο για μαγικές στιγμές με χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ένας εντυπωσιακός χώρος, 2 διαφορετικά stage, 3 bar, 10+ καλλιτέχνες, 9+ ώρες μοναδικής μουσικής με την εμπειρία και το υλικό 2 γεμάτων δεκαετιών, 1 αξέχαστη νύχτα, όπου όλοι είμαστε καλεσμένοι.


Street Outdoors Soundsystem, Chevy, Autow Nite Superstore, Monnodic, Alex Dimou, Serafim Tsotsonis, Sotiris Gerolimos, Theodosis Michos, GPal + more.

Σάββατο 24 Ιουνίου. Από τις 20:00 και για 10 ολόκληρες ώρες, η καρδιά της ηλεκτρονικής μουσικής της πόλης χτυπάει στο Ploes παρέα με τα Three Cents τα ελληνικά χειροποίητα premium αναψυκτικά. Η KLIK RECORDS φωνάζει ‘’WE ARE 20’’ και ένα από τα μεγαλύτερα party του καλοκαιριού έρχεται για να γράψει ιστορία. και να ξεκινήσει μια νέα δεκαετία.

Ploes floating venue: Ioannou Fix, P. Faliro Είσοδος 10 ευρώ με ένα ποτό.

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ