2023-06-22 07:44:22
Φωτογραφία για Δήλωση στήριξης του ΚΚΕ, στις επικείμενες εκλογές της 25ης Ιούνη 2023, του Πελοπίδα Αντωνάκου, δικηγόρου, πρώην Δημοτικού Συμβούλου Αγρινίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»



«Μπροστά στις επικείμενες εκλογές της 25ης Ιούνη 2023 ξεπροβάλει περισσότερο ξεκάθαρα από κάθε άλλη φορά το δίλημμα:.....  Παραίτηση, αποδοχή και συναίνεση στη βαρβαρότητα της εξουσίας του κεφαλαίου, της ζωής και δουλειάς χωρίς δικαιώματα, των χρηματιστηρίων ενέργειας, παιδείας, υγείας, των λυκοσυμμαχιών που πρώτα αιματοκυλίζουν τους λαούς και ύστερα πνίγουν τους ξεριζωμένους ή αντίσταση, διεκδίκηση και αγώνας για μια αξιοπρεπή ζωή για όλους, αντίστοιχη των τεράστιων δυνατοτήτων της εποχής.

Η επόμενη των εκλογών πρέπει να βρει αποφασιστικά ενισχυμένο το Κ.Κ.Ε. Είναι το μόνο κόμμα που δικαιώθηκε ιστορικά στους αγώνες του αλλά και στις εκτιμήσεις του για το που επρόκειτο να καταλήξουν οι αντιλαϊκές πολιτικές όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Καθένας και καθεμία μπορεί να καταλάβει ότι αντίπαλοι στην αντιλαϊκή πολιτική της ΝΔ δεν μπορεί να είναι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το ΠΑΣΟΚ, που τη στήριξαν, την εφάρμοσαν και την αθώωσαν, ως κυβέρνηση αλλά και ως αντιπολίτευση, σπέρνοντας επιπλέον και την απογοήτευση ότι τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει ουσιαστικά.

Η αποφασιστική  ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές, η ψήφος στο ΚΚΕ, είναι η μόνη κίνηση που θα έχει άμεση αντανάκλαση στους αγώνες για μισθούς και συντάξεις αντίστοιχους των σύγχρονων αναγκών, κόντρα στις απολύσεις, την ανεργία  και την απληρωσιά, για καθολική δημόσια δωρεάν παιδεία, υγεία και πολιτισμό, για ανόρθωση τείχους στην εκμετάλλευση, στη φτώχεια  και στον φασισμό, στην καταλήστευση του κοινωνικού πλούτου και του περιβάλλοντος, για να ακυρωθεί στην πράξη η εξαπάτηση και η βαρβαρότητα που αποδεδειγμένα μας επιφυλάσσουν.

Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι από μόνη της μια πράξη αξιοπρέπειας και αγώνα. Μη φοβηθείς να διεκδικήσεις το δίκιο σου. Τίποτε δεν χαρίζεται.»

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ