2023-06-22 14:00:06
Φωτογραφία για Έρχεται διαζύγιο ανάμεσα σε ΑΝΤ1 - Αλιμπέρτη;
Επέστρεψε στο τηλεοπτικό τοπίο μετά από χρόνια και από τα πρώτα πλάνα της εκπομπής «Ζήσε αλλιώς» ο τηλεθεατής εισέπραξε την ενέργεια της Σοφίας Αλιμπέρτη που ήταν σαν μην είχε σταματήσει ούτε για μία μέρα την τηλεοπτική της παρουσία. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, η παραμονή της παρουσιάστριας στον ΑΝΤ1 ολοκληρώνεται στο τέλος αυτής της σεζόν.

Η αρχική συμφωνία ήταν για παραγωγή εκπομπών που θα προβάλλονταν έως το τέλος της χρονιάς, αλλά με σκοπό λίγο πριν το καλοκαίρι να συζητήσουν με τη Σοφία Αλιμπέρτη τη συνέχεια της εκπομπής για όλη την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες στο κανάλι του Αμαρουσίου έχουν… πονοκεφαλιάσει για τα οικονομικά της επόμενης σεζόν, με δεδομένο ότι έχουν δοθεί πολλά χρήματα από τον προϋπολογισμό στην παραγωγή της μυθοπλασίας και μάλιστα μετά από μία σεζόν που πολλές ατυχείς και βιαστικές αποφάσεις τους κόστισαν… κυριολεκτικά… ακόμα περισσότερο. Χαρακτηριστικά θα αναφέρω την επιλογή της εκπομπής «Είμαστε μαζί» με την Ελίνα Παπίλα που αποφάσισαν να την βγάλουν λίγο πριν το τέλος της σεζόν, αλλά με αρκετές και συνεχείς αλλαγές κατάφεραν να απαξιώσουν οι ίδιοι το προϊόν τους.

Επειδή λοιπόν η Σοφία Αλιμπέρτη δεν είναι… καινούρια σε αυτό το χώρο, αλλά ούτε και η πρώτη φορά που συνεργάζεται με τον ΑΝΤ1, αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα… για να λάβει τις αποφάσεις της.

Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, η διοίκηση του ΑΝΤ1 δεν μπορεί να της εγγυηθεί τη συνέχεια της εκπομπής για όλη την επόμενη σεζόν, ζητώντας παράταση για οριστικές αποφάσεις κάπου τον Οκτώβριο και αφού πιστεύει ότι θα έχει πιο ξεκάθαρο τοπίο για την πορεία του νέου προγράμματός του… και του κόστους βεβαίως, βεβαίως των επιλογών τους.

Επιθυμία που δεν φαίνεται να ικανοποιεί τη Σοφία Αλιμπέρτη που αποφάσισε να κάνει καμπάκ, ενώ μάλιστα έχει ήδη δεχθεί πρόταση για τη νέα σεζόν από δύο άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν ο ΑΝΤ1 αδυνατεί λόγω του… θολού τοπίου να κρατήσει στο δυναμικό του τη Σοφία Αλιμπέρτη, οπότε δικαιολογημένα εκτιμάται ότι η παρουσιάστρια θα δώσει τέλος και θα αναζητήσει πιο… στέρεες βάσεις συνεργασίας!

Πηγή: newsit.gr - Γρηγόρης Μελάς



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σφήνα της Μίλαν για Λουκάκου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Σφήνα" της Μίλαν για Λουκάκου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ